Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

KTM 125 DUKE ABS İle Motora Başlanır Mı

REKLAM ALANI
    Owl King - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Merakımdan soruyorum.
    Motosiklet serüvenine bu aletle başlayan biri ne gibi zorluklar çeker? Veya çeker mi?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Mh Drift 125>Rx3i Evo Abs
    Çokta güzel başlanır abs yaptığın fren hatalarını biraz tolere edebilir hatta aniden ön freni sıkma vs
    Owl King bunu beğendi.

Ama başlangıçta abs biraz şey olmaz mı?
    Owl King bunu beğendi.

cank07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 100 MG Superboy
    Başlanmaz. "Düşmeyen motorcu yoktur, henüz düşmemiş motorcu vardır." diye bir söz vardır. ABS olsa da olmasa da mutlaka o motoru acemilikten düşürdüğünüz de içiniz gidecek, neticesin de KTM. Ayrıca ABS ile başlamanız sonucun da doğru frenlemeyi öğrenmekte zorlanabilirsiniz. Yani ileri de ABS'si olmayan bir motora geçtiğiniz de yine bir acemi gibi olacaksınız.
    Owl King bunu beğendi.

Motosikleti
    Abs nin tadına varan bir insanın ilerde Abs siz motor alacağını zannetmiyorum zaten ilerde abs standart olur
    Owl King bunu beğendi.

whitedeamon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MTT Y2K
    Alıntı cank07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Başlanmaz. "Düşmeyen motorcu yoktur, henüz düşmemiş motorcu vardır." diye bir söz vardır. ABS olsa da olmasa da mutlaka o motoru acemilikten düşürdüğünüz de içiniz gidecek, neticesin de KTM. Ayrıca ABS ile başlamanız sonucun da doğru frenlemeyi öğrenmekte zorlanabilirsiniz. Yani ileri de ABS'si olmayan bir motora geçtiğiniz de yine bir acemi gibi olacaksınız.
    Bencede keza öyle bir motor kullanınca zorluk çekilir.Bende motoru abssiz motorda öğrendim.Absli motordada abs'yi devreye sokmuyorum ama "Abs nin tadına varan bir insanın ilerde Abs siz motor alacağını zannetmiyorum zaten ilerde abs standart olur"demiş arkadaşımız bencede haklı euro4 normlarında motorlar gelecekmiş malum.
    Owl King bunu beğendi.

Durum anlaşılmıştır arkadaşlar tşk ederim herkese.

Stunt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    çok var sığmıyor :)
    zenginsen başla
    Owl King bunu beğendi.

127 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motora koruma demiri takılıysa çok da iyi başlanır ve kesinlikle başlangıç motoru olarak öneririm. Daha iyisi yok ben söyleyeyim.
    Owl King bunu beğendi.

Alıntı 127 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motora koruma demiri takılıysa çok da iyi başlanır ve kesinlikle başlangıç motoru olarak öneririm. Daha iyisi yok ben söyleyeyim.
    Hocam ben videolara baktığımda ortalama hızının 100 km olduğunu gördüm. Motor daha fazla gitmiyor. Tamam 125 CC de biraz az değil mi?

127 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Owl King adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam ben videolara baktığımda ortalama hızının 100 km olduğunu gördüm. Motor daha fazla gitmiyor. Tamam 125 CC de biraz az değil mi?
    duke 125 top speed i 115 km-125 KM arası. Yanlış videolara bakmışsın dostum sen. Bu motor 100Km hızda giderken diğer motorlardan daha da rahat gider üstelik. 100 km standart bir hız 125 lik için. Çokta hızlı çıkar bu hızlara zaten.
    Owl King bunu beğendi.

polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    Bulunduğunuz şehirde doğru dürüst motosiklet sürüş eğitimi veren bir yer varsa orada onların motorları ile başlayın, sonra ktm'yi satın alıp almamanız gerektiğine oradaki hoca ile karar verirsiniz, duke 125 epey ufak tefek bir araç olarak hatırlıyorum, sizin boy pos nasıl? Belki kursta farklı tarz motorlar olur, onlara sevdalanırsınız zırt pırt motoru bırakıyorsanız belki daha çok eğitim almanız da gerekebilir, trafikte motoru bırakmak düşmek oluyor, sonra arkadan gelen araçlar, kenardaki katil bariyerler, bu işin şakası yok ...
    Owl King bunu beğendi.

Alıntı 127 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    duke 125 top speed i 115 km-125 KM arası. Yanlış videolara bakmışsın dostum sen. Bu motor 100Km hızda giderken diğer motorlardan daha da rahat gider üstelik. 100 km standart bir hız 125 lik için. Çokta hızlı çıkar bu hızlara zaten.
    Olabilir hocam, ben bir daha bakayım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:25 ----------

Alıntı polo34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bulunduğunuz şehirde doğru dürüst motosiklet sürüş eğitimi veren bir yer varsa orada onların motorları ile başlayın, sonra ktm'yi satın alıp almamanız gerektiğine oradaki hoca ile karar verirsiniz, duke 125 epey ufak tefek bir araç olarak hatırlıyorum, sizin boy pos nasıl? Belki kursta farklı tarz motorlar olur, onlara sevdalanırsınız zırt pırt motoru bırakıyorsanız belki daha çok eğitim almanız da gerekebilir, trafikte motoru bırakmak düşmek oluyor, sonra arkadan gelen araçlar, kenardaki katil bariyerler, bu işin şakası yok ...

Hocam benimkisi aklıma takılan soruları gidermek. İnşallah motoru seçme konusunu da açarız.

polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    Cukka sağlam mı? Yatırınca üzülmeyeceksen, beğenmezsen satıp yenisini hemen almaya gücün varsa neden olmasın... al tabiki ...
    Owl King bunu beğendi.

Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    Hafif motor artısı var eksiği yok..
    Owl King ve 127 bunu beğendiler.

Motosikleti
    mondial r3xi evo
    125 cc ye o para verilirmi ?

shruikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    turuncu
    mezar yerini ayırt önceden

Sağdan soldan duyanlardan değilde KTM'ye binenlere sorman daha iyi. Eski bir duke 200 kullanıcısı olarak evet başlanır diyorum.
    Segmentinin donanım olarak en iyisi. BENCE kalite olarakta en iyisi. Parçası biraz pahalı evet ama öyle aman aman değil. Alırsın yan sanayi bir koruma takozu takılırsın. ABS bile alman için bir sebep. Şu acemiyken illaki düşeceksin laflarınada katılmıyorum. 3. motorum, 15k geçtim ve hiç düşmedim. Limitleri zorlandığımda çok oldu. Kendini düşmeye şartlandirdiysan bilemem tabi.
    Özet olarak evet alınır. Yeterki bulunduğun il de adam gibi bir servisi olsun.

Ros1n2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Superduke
    Yine ABS mevzusu.. hep otomatik araba kullanıp vitesli araca geçen birisini düşün. O ne yasayacaksa sende onu yasayacaksın. Önce abs'siz al fren tepkimelerini öğren sonra abs'li alıp tecrube + abs ile düşmesi zor birisi olabilirsin

Motosikleti
    bilmediğimden soruyorum mesela bazı motorların abs devre dışı bırakılabiliyor duke 125 için geçerli değilmi

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)