Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

ABS fren sisteminin faydaları;

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #61

    Üyelik
    20 Ağustos 2015
    Motosikleti
    CBR 250 R
    Alıntı ÖmersizOlmaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben söyleyeceğimi söyledim. Ben haklıyım. Yeşil tuttum Allah bir!
    şaka mı yaptın ? yoksa yaş sorucam da


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #62

    Üyelik
    08 Ekim 2016
    Arkadaşlar şaka bi yana.
    Ben babadan Mersinli'yim.
    Ben lise zamanında max 90 km/s hız yapan motorla hız denemesi yaptım. Sol yanağımın içinden cımbızla çakıl ayıkladılar, sol vücuttan da aynı şekilde, kırığım yoktu ama mucize eseri parçalanan yerlerim tekrar et tuttu. Yüzümde iz dahi kalmadı.
    Gençleri de çok güzel anlıyorum. Ama bu alet şeytan icadıdır. Felaket de bir zevki vardır. Denizcilikte bir tabirimiz vardır. Dötüne tuzlu su değen bir daha bu mesleği bırakamaz diye. Aynısı bu meret için de geçerli.
    Ben her zaman yeni motora başlayacak gençleri önce mahalle aralarında motoruna alışırken hayal ediyorum. O yüzden teker kalitesi bile aklıma gelmiyor. Düşerler kalkarlar arabaların altına girmeden çizikle sıyrıkla atlatırlar diye düşünüyorum. Fakat gerçek o ki motoru alan caddeye çıkıyor.
    Yapmayın abim. Sonucu inanılmaz kötü. Ben o kazada gözümü açtığımda bi reno 19'un tekeriyle göz göze geldim. Adam bir saniye geç frene bassa ben yokum. Evinizin önünde öğrenin, düşün ki düşmenin ne demek olduğunu öğrenin. Kamyonun altına gireceğinize dirseğiniz acısın. Yavaş başlayın. Hızın hiç bir tadı yoktur. Saçmalıktır. Kimse sizi adam yerine koymaz hız yaptığınızda. Küfür yersiniz, önünüzü keserler dayak yersiniz. Yıl olmuş 2017 hala sokak magandaları önümüzü kesip bizi dövüyor diye polise gidersiniz ama sizden kaynaklanıyordur, kendinize yediremiyorsunuzdur vs. vs.
    ABS mükemmel bir sistem ama unutulmasın ki yardımcı bir sistemdir.
    IRC'sini eritip Rosso 2 alan bi genç gördüm ortalıkta deli gibi dolanıp "Toprak nerde, getirin Toprak'ı kapışalım" diyordu.
    Bir sürü video görüyorum minibüsün önünden çıkan yayaya laf ediyor. Edemez. Sol şeride geçmiş üstüne kıran arabaya laf ediyor. Edemez. Yaya o kadar araba tehlikesinden büyük panik içinde senin önüne düşüyor, sen duramayacak kadar hız yaptıysan senin suçun. Sol şerit ortadoğu gibidir, kim kimi katlederse sol şerit krallığı onundur, değiştiremezsin. Kendini korumak için sağlı sağlı git.
    ABS şart, fakat ABS'ye güvenip hareket ediyorsan önce bi standart motorla poponun üstüne düş, aklın başına gelsin, sonra ABS'ye geç.
    Lafı çok uzattım, okuyana teşekkürler, motoru sevin, motordan korkun arkadaşlar, kime giderseniz gidin herkes aynı şeyi söyleyecektir.
    doghouse bunu beğendi.

  3. #63
    hasmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Kasım 2015
    Şehir
    Amerika
    Motosikleti
    SD 1290R
    Motosikletten o kadar korkun ki ABS'siz almak akliniza bile gelmesin
    ÖmersizOlmaz ve YERUÇAĞI bunu beğendiler.

  4. #64

    Üyelik
    19 Kasım 2016
    Şehir
    Afyonkarahisar
    Alıntı hasmet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motosikletten o kadar korkun ki ABS'siz almak akliniza bile gelmesin
    katılıyorum

  5. #65
    gogozh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Ağustos 2016
    Şehir
    istanbul
    Abs li motosiklet al ama abs yi devreye sokmadan frenleme yapmayı öğren . abs kötü günler için cebinde bulunsun . kötü olsa bunun için arge çalışmaları yapılır mi yada bosch abs sistemini 4000dolara satar mi ?
    watercolours bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)