Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

25 KASIM 2016 BİM TERMAL İÇLİKLER 28 LİRA ?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Mondial Drift
    Merhabalar, malum havalar soğudu termal ıclik arıyorum.öğrencide adamız para az bimdeki bu termal içlik takımı nasildir? Soğuktan koruyabilir mi ? İyi forumlar..
    http://www.indirimolog.com/katalogla...6-sayfa001.jpg

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    xmax_250 ABS 2015 + Sepetli 52 litre
    s-m-l bu haberi bodurlar beğendi çıldırıyor bodurlar

ogzcngdk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Dragon 50 - Hero X Pulse 200 - Puch Maxi S
    dışarıdan rüzgarı kesecek birşey giymiyorsan bir işe yaramaz.
    pea, VESPERA, Kızıl pars ve 3 diğerleri bunu beğendiler..

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    soğuktan korumasını istiyorsan yunlu alacaksın son zamanlarda ticari pazarlama stratejisi yuzunden vatandaş termal içlik deyince ateş gibi tutacağını dusunuyor.yalnız yakın bır zamandır ucuz bir termal içlik almayı dusunduysenız beklentinizde düşük ise bimdekininde iş göreceğine inanıyorum

Motosikleti
    KTM DUKE 250 > Pulsar 200 NS
    decatlonda 20 lira orjinal termal tayt

whitedeamon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MTT Y2K
    Denemeden bilemeyiz

osiosborn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bisiklet, motosiklet gibi aletlere binenleri üşüten etmen havanın soğuk olması değil, vucudun sürekli rüzgara maruz kalmasıdır.

Soğuk hava tene temas ederek vucudun ısısını alır, götürür. Buna engel olmak gerekir.

Halk arasında Kemal Sunal içliği olarakta bilinen yün içlikler bu durumda hiçbir işe yaramaz. Eğer rüzgarsız ortamda yada kapalı soğuk alanda

bulunyorsanız işe yarar ama rüzgardan sizi korumaz.

Bizim ihtiyacımız olan rüzgar kesici özelliği olan içliklerdir. Bu içlikler dışarıdan rüzgarı keserken, içeriden tenin hava almaını sağlar.

Bu konuda en iyi kumaş Wind Stopper'dır. Patentli kumaştır. Çok pahalıdır. Piyasada rüzgar kesici özelliği olan uygun fiyatlı alternatifler mevcuttur.
    VESPERA ve mombohunter bunu beğendiler.

polemos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Versys 650 ABS (2013)
    Bunlara boşuna para vermeyin. Rüzgarı kesmeniz şart. Bunlar gibi :

http://www.feyizoglu.com/Windtech-Ru...lik_45729.html

http://www.kanyonltd.com/?UnitID=2&parentID=50

yayan-bay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    aprilla pegaso 650
    Ben ruzgari kesmek icin ruzgar kesen bir kumasi olan ve iki tarafi olan( haki ve turuncu ) avci yelegi aldim, uzerinde dogal olarak bir cok cep var ayrica su da gecirmiyor .bir de ayni kumastan bulabilirsem tulum tarzi bir giyecek le olayi tamamlamak istiyorum.[COLOR="Silver"]

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:53 ----------

antilop_skul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf600sa 2007 +100k km
    Gecen kis thermal sweet almistim bimden hala kullaniyorum gayet basarili polarin altina direk giyiyorum mis
    fedos bunu beğendi.

Kızıl pars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bisiklet
    En dışa giyeceğin motosiklet pantolonu, o olmuyor ise yağmrluk - rüzgarlık türü bir kıyafet çok daha etkilidir.
    Rüzgarı dışarda bırakman lazım. Yalıtımı en dıştan yapmak gerekir.
    Hamdım, piştim, hala hamım.

Pulsar VS400 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar VS400
    "Termal içlik" kavramı sürekli yanlış algılanan bir kavram. Termal içliğin en önemli görevi, vücut terlediği zaman teri süratle dışarı atarak, vücudun pişik yapmasını önlemektir. Yani termal içlik soğukda değil, sıcakta iş yapar.

Dr. Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R 25
    Ayıptır söylemesi Adidastan Nikedan en kaliteli sporcu termalleri aldım olmadı, pazardan yün içlik takımı aldım mis
    Metehan07-70 bunu beğendi.

Motosikleti
    Yamaha Ybr125 >> Bajaj Pulsar 200NS
    Bim bitmiş , Çin'den gelen ürünlerde en azından vücuduma dokunacaklardan uzak duruyorum ben Adamlar da alt limit yok.
    Ben mahalledeki züccaciye'den alıyorum Edda marka gayet memnunum.

bursagsli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni Seyhan (2012-2017), Sym Wolf 250
    Termal içlik giysende soğuk hava içine işliyor bunun için rüzgar kesici pantolon şart. Bacakta eklem yerlerine bir defa soğuk girdi mi o soğuk kolay kolay çıkmıyor soğuk havalarda bacağın sızlıyor

LynXMaSTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 650F | Honda CB750 Hornet
    sanırsın herkes 200 km/s hızla gidiyor.
    ucuz içlikler de şehir içinde çok iş görür bence.

serhat207 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NSS FORZA 300
    Arkadaşlar ben Ankarada askerlik yaparken içliğin her cinsinden kullandım, kısaca şöyle özetleyeyim
    1- Termal içlik: Sabit duruyorsanız atletten farkı yok, eğer spor yapacağım soğuk havada derseniz sizi ısıtır, incedir, hareket kabiliyeti sağlar, motosiklette bir işe yarayacağını sanmam sonuçta sabit oturuyorsun.
    2- Polar içlik: Sabit oturuyorsan iyi tutar üşütmez, rüzgarlı ise hava işleri değişir, spor yapmaya gelmez terletir çok fena, hafiftir ama geniştir biraz yer kaplar, terledikten sonra soğukta kalacaksanız vay halinize Motorda bir işe yaramaz.
    3- Baba içliği: Ateş atar, nefes alır, içlik giyen adamda p.çlik olmaz, ama motorda işe yaramaz.

Not: Öncelikle rüzgarı kesmeniz lazım, rüzgarı kestikten sonra termal hariç diğer içlikleri giyebilirsiniz.
    Saygılarımla.

Quad87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-07 Umuyor..
    "Termal içlik" benim bildiğim kadarıyla trekking,hiking de senin vücut ısını sabit tutmaya yarayan katmandır ama emin olamadım şimdi herkesin fikri başka "ısınmak" ise derdimiz yün güzel seçim, ama hareket edeceksen seni pişirir. "Rüzgar kesen şeyler" bence asıl lazım olanı.

Gore-windstopper dedikleri ünlü markaların bir ton para istediği kaliteli ürünler var ve işe yarıyorlar ama ucuz yollu bir fikir bende bilmiyorum. Yukarıda bir arkadaşın verdiği içlik linklerindeki ürünler açıklamalarında ki gibi ise fiyatlarıda güzel gayetde alınabilir.Para sorunumuz yoksa Goretex dışkatman ve içine birde termal iç katman sizi yağışta,soğukta rahat ettirir

fedos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar kısa süreli şehir kullanımında işe yarıyor. Geçen yıl almıştım Bimden .

Motosikleti
    Benelli tnt 250
    bende termal mest aldım benim gibi yağmurda botu su geçiren arkadaşlar varsa bakabilirler su geçirmiyormuş
    http://www.bim.com.tr/aktuel-urunler...st/aktuel.aspx

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)