Motosiklet tarzı nasıl oturur ?
Reklamlar
-
Reklamlar
-
gönlünden 600lük geçer cebin çinliye yeter. bi bakmışsın cg ci oluvermişsin. kısacası harleyi de 1000 rr ıda herkes sever ama motosiklet tarzı parayla oturur.
-
Bu olay deneyerek öğrenilir.Ben ilk motorun granajlı olmasından yana değilim düş kalk masraf olur.Malum ilk motor düşer yani.Ama cbr yakıt konusunda tatmin eder sizi.
Kendimden anlatayım örneğin z800 çok kaslı görünün bence çok hoş bir makina gerçekten insanı naked'e itiyor lakin binip kullanınca cacık kıvamında inebiliyorsunuz.Dayak yemiş gibi yapıyor rüzgar ama ben naked severim şehir içi rahattır heryerden hava alır hararet yapmaz kolayca.Ss tipi rüzgar konusunda daha başarılıdır.Yatık bir oturuş pozisyonu vardır motorla bütünleşmeni sağlar belki sadece bana öyle geliyor ama daha bir güven verici oluyor.Enduro bence belli olgunluğa ulaşmış insnaların tercihi oluyor yada çok hastasının çünkü o adam motorun zevkinin nasıl çıkacağını biliyor.Yolun tadını nasıl çıkaracağını biliyor.İbreyi 299a dayamayı değil o güzel doğa gezilerinden haz almayı seviyor.Commuter bence tam şehir içi motoru yeterli,boyut itibarıyla trafikte falan hareket etmesi nispeten daha kolay.Cross 👍.Cross motor bence çok zevki makinalar yani gerçekten arazinin tadını veriyor umarım deneme imkanın olur.SuperMoto dediğimiz hayvanlar hayvan diyorum çünkü gerçek manada Motor bence onlar.Bunları kullanan arkadaşlar çok şey katıyor kendilerine.Ama bence BENCE alıp uzun zaman binilecek motor Z750S'dir abi.Önde cam var rüzgar almazsın.Virajı tatlıdır.Yakıtı üzmez.Parçası kalitelidir.Basayım dediğinde basarsın,yavaş gideyimde ses olsun gezi olsun doğa olsun,Kumsal kenarından gideyim denize karşı keyifli sürüşler yapayım dersin hepsine gelir makina.Oturuş pozisyonu çok güzeldir belin ağrımaz,tutulmaz.Tabi herkes için geçerli değildir bu :D İster çanta takar gezilere çıkarsın ister Lastik takar viraja gidersin(Beni taşlamayın şimdi lastik her şartta lazım tabi :D)Sıfırı çıksa alırım diyeceğim makinadır.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:13 ----------
Bu arada cruiser unutmuşuz tabi harleyin kafası çok farklı ama çok zevki olabiliyor onlarda ciddi.manada hastalık gibi birşey.Adamlarda bir katalog var bir motora değerinden fazla aksesuar takılır mı?Takılır.
Sırf bu yüzden alanlar var.Birçoğu yani :D
Alacaksın onu custom ile uğraşacaksın.
Birde diavel var o zaten bambaşka bir kafa
Adı üstünde şeytan.Bilindik tarzları alt üst etmiş bir motor.Çok acayip bir makina ya.
-
whitedeamon adlı üyeden alıntı
Bu olay deneyerek öğrenilir.
...
Birde diavel var o zaten bambaşka bir kafa
Adı üstünde şeytan.Bilindik tarzları alt üst etmiş bir motor.Çok acayip bir makina ya.
Katılıyorum. Cruiser'la başladım, naked'a geçtim ve orda kaldım. SS hiç düşünmedim bile. Hâlâ da düşünmüyorum. Enduro hiç düşünmüyorum zaten. Belki denk gelirse DRZ tarzı hafif bir dual sport... Ama ona gelene kadar muhtemelen bir elektrikli motosiklet edinirim gibi geliyor bana...
Bu arada X Diavel bildiğiniz cruiser. Oturma pozisyonu dahil. Tarzı net yani. Vmax az daha naked ve cruiser arası, tarzı daha belirsiz, ve daha haşin bir alet.
Graywolf adlı üyeden alıntı
Yolda giderken bacaklarımın altından o 4 silindir sesini duydukça gözlerim yaşardı yol boyunca zevkten ve sevinçten size yemin ederim.
Vizorü indireydiniz muhtemelen yaşarmazdı gözünüz
-
hasmet adlı üyeden alıntı
Katılıyorum. Cruiser'la başladım, naked'a geçtim ve orda kaldım. SS hiç düşünmedim bile. Hâlâ da düşünmüyorum. Enduro hiç düşünmüyorum zaten.
Bu arada X Diavel bildiğiniz cruiser. Oturma pozisyonu dahil. Tarzı net yani. Vmax az daha naked ve cruiser arası, tarzı daha belirsiz, ve daha haşin bir alet.
Vizorü indireydiniz muhtemelen yaşarmazdı gözünüz
Hoşgeldiniz hocam.Aynı şekilde bencede vizörü indirmek lazım tabi malum yolda börtü böcek çok.
-
18 yaşımda ilk motorum olarak 125 lik bir ss le başladım motosiklet hayatıma. Sonrasında 600 ve 1000 tüm japon motorlarına sahip oldum bindim. 2013 te 11 sene sora bıraktım motoru. 3 ay önce bir curizer sahibi oldum. Ve anladım ki ss motorda resmen eziyet çekmişim yıllarca.
Yakıtıydı fiyatıydı yedek parçasıydı kullanımı oturuş pozisyonuydu o binmiş benim üstüme de haberim yokmuş.
Kısacası deneyerek zamanla anlaşılır bu işler.
-
Sanırım ilk motosikleti çok takmamak gerekiyor , sonradan oturur şimdi aklında en çok hangisi varsa onu al diyorsunuz. Hala tavsiyelere açığım , belki 1-2 tavsiye daha gelir diye upluyorum
-
-
188likAdam adlı üyeden alıntı
özeti varsa atın
Alacağım motosiklet tipinde kararlı değilim ve çok çabuk fikir değişiyorum. Hangi motosikleti seveceğimi tabiki siz bilemezsiniz ama en azından 1 yıl zevkle kullanacagim ve ileride yeni motosiklete geçtiğim zaman bana en cok şey kazandıracak motosikleti arıyorum. Zevklerimi ve onların ne kadar çabuk değiştiğini anlatmak için de bu kadar uzun yazı yazdım. Özet bu hocam.
-
-
Al bir duke125 . En azından hız derdi yerine teker yapmış olursun...
-
belkide tarzını hiç bulamayabilirsin :=) bende enduro racing cross harley naked hepsini severim
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:49 ----------
hyosung gv250 de olabilir dostum
-
qıp adlı üyeden alıntı
Hocam 2. videonuz cidden güzel faydalı bir video. Fakat günümüzde hele ki benim yaşlarımda ki birisi için açıkçası çok önemli olmasada dışarıdan nasıl göründüğümüde biraz önemsiyorum. Ama tabiki motosiklet tarzımı buna göre seçmeyeceğim.
Remzidemir41 adlı üyeden alıntı
Al bir duke125 . En azından hız derdi yerine teker yapmış olursun...
Motosikleti yatırdığım zaman da seneye kadar öyle gezerim artık
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:56 ----------
velizrsln adlı üyeden alıntı
belkide tarzını hiç bulamayabilirsin :=) bende enduro racing cross harley naked hepsini severim
hyosung gv250 de olabilir dostum
Hocam A1 ehliyet var :/ Bu tür motosikletlerin sesine ve özellikle tarzlarına hastayım. En baba yiğit motosiklet türü bana kalırsa. Fakat 17 yaşındaki birisine hitap etmiyor ve başlangıç için ne kadar uygundur bilemiyorum..
-
Anladığım kadarıyla hız seni senden almış. Forumdaki helva meraklılarına meze olma. İlk motorun ucuz olsun, zaten kısa zamanda değiştirirsin. "Hız ÖLDÜRÜR" Bence sen SS işine hiç bulaşma. Sağlığın için hayırlı olmaz bence. Keyif senin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)