arkadaşlar motorla şehir dışına cıktım motoru calistirmak istetim ama motordaki bütün benzin karburatorun altındaki tahliye hortumundan akmış motoru iterek goturecek yerim var ama nedeni basit ise burada yapabilirmiyim
arkadaşlar motorla şehir dışına cıktım motoru calistirmak istetim ama motordaki bütün benzin karburatorun altındaki tahliye hortumundan akmış motoru iterek goturecek yerim var ama nedeni basit ise burada yapabilirmiyim
efendim benzin hortumundan gidiyor benzin karbüratöre benzin vanasını actiğı zaman alttaki hortumdan akiyor karbüratör tikalı olabilir mi
Karbüratörün tasında, en alt noktadaki vidayı sıkın
Ucunda hortum vardır,aşağı salınmıştır...
Benzin calmis olmasinlar hortum kopmus mu motor ne ?
nir face grubundaki arkadsin yardimiyla hallettim karbirator memesime pislik girmis sokup temizledim yeni geldim eve
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:52 ----------
yolda kalmak kötüymüş sigara molası vereyim diye durdum bi baktım benzin akıyor motor calışmadı allahdan telefon çekiyordu yoksa moku yemisdik karanlıkda
Hehe ilk defa gercek yardim mesaji goruyorum... genelde ybr alacagim sorum var acil yardim mesajlari olur...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)