Motosikletimin farkındalığı artması için led kullandık
Reklamlar
-
Reklamlar
-
........
-
ZümeR adlı üyeden alıntı
........
beğenmediğin için şimdi gidip ledleri sökeceğim mübarek kardeşim
farkındaysan güzel olmuşmu diye bişey sormadım
-
farkındalık için beyaz çakar takabilirsiniz öneri olarak. bu biraz şahsi beğeni ve namı değer "modofiye" gibi olmuş bana göre
-
diablof adlı üyeden alıntı
farkındalık için beyaz çakar takabilirsiniz öneri olarak. bu biraz şahsi beğeni ve namı değer "modofiye" gibi olmuş bana göre
beyaz ledle pek ışık alamadık mavi denedik oyuzden
-
Güzel kardeşim,
Biz Angaralıyık , severiz böyle ışıl ışıl renkli ortamları da ;
R25 için hiç olmuşmu yahu
Sevgilerimle
-
Farkındalık biraz bahane olmuş sanki
-
oocan adlı üyeden alıntı
Güzel kardeşim,
Biz Angaralıyık , severiz böyle ışıl ışıl renkli ortamları da ;
R25 için hiç olmuşmu yahu
Sevgilerimle
ön kısmına ilerleyen zamanlarda renk gazinosu sarı tutku yazmayı düşünüyorum
sevgiler
-
IRau adlı üyeden alıntı
ön kısmına ilerleyen zamanlarda renk gazinosu sarı tutku yazmayı düşünüyorum
sevgiler
O zaman arkana sarı uzun saçlı, bir rus güzeli artçı bulman şart
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
-
!Sarı Tutkuyu severizZzZzZ...!!
Şaka bir yana hızlı ve öfkelide ki Skyline Gtr-34'e çok benzemiş ben bayıldım renkler çok uyumlu olmuş
-
Moderatör
Şahsen olmamış. Amaç farkındalık olsa dahi, böyle farkındalık olmaz. Uzun mesafede diğer araçlar tarafından yolda bir ışık hüzmesi gibi gözükecektir, ve diğer sürücüleri olumsuz etkileyecektir.
Farkındalık adına, daha farklı aydınlatma ve reflektörler kullanılmalı.
-
Levent Gocmen adlı üyeden alıntı
Şahsen olmamış. Amaç farkındalık olsa dahi, böyle farkındalık olmaz. Uzun mesafede diğer araçlar tarafından yolda bir ışık hüzmesi gibi gözükecektir, ve diğer sürücüleri olumsuz etkileyecektir.
Farkındalık adına, daha farklı aydınlatma ve reflektörler kullanılmalı.
yok altta kaldığı için adamın direk gözüne vurmuyor zaten çok parlak değil sorun teşkil etmiyor çakar sistem gibi değil yani
-
Moderatör
IRau adlı üyeden alıntı
yok altta kaldığı için adamın direk gözüne vurmuyor zaten çok parlak değil sorun teşkil etmiyor çakar sistem gibi değil yani
Gözüne vurmadığını anlayabiliyorum, nitekim daha önce yollarda pek çok " Apaçi " tabiri ile ifade ettiğimiz arkadaşların uygulamalarına şahit olduk, anlatmak istediğim karanlık bir yolda 300-500 metre arkanızdaki araç sizin ne olduğunuzu bile anlayamayacak sadece bir ışık hüzmesi olarak algılayıp, sizi kestiremeyecektir.
-
-
Mavi göze çok batmıyor bence loş duruyor çakar olsa o zaman dikkat çeker ve fark edilmeniz daha olası olur bence
-
whitedeamon adlı üyeden alıntı
Mavi göze çok batmıyor bence loş duruyor çakar olsa o zaman dikkat çeker ve fark edilmeniz daha olası olur bence
çakar için polislerle sorun yaşamak istemedim ne xmax da ne r25 de çakar kullanmadım bu yüzden
led aydınlatma için herhangi bir kanun bulamadım cezası varsada söker atarım sorun değil...
xmax da akrapoviç olduğu için ses bariz kendini belli ediyor
fakat r25 de katalizor iptali yapmak istemediğimden pek sesi çıkmıyor böyle bişey denedim bakalım zamanla olumlu olumsuz yanlarını göreceğim
-
Arkadaşlar,
İşin birde yasal kısmı var ve bu konuda uyarıda bulunmak zorundayım.
Motorunuza sonradan taktığınız , ilave ettiğiniz her türlü parça "MUTLAKA" projesi çizildikten sonra ruhsata işlenmek zorundadır.
Denetlemelerde dikkate alınmaması ,birgün bunlardan dolayı motorunuzun bağlanabileceği ve yüklü cezalar ödemek zorunda kalabileceğiniz ihtimalini ortadan kaldırmaz.
Sevgilerimle
-
Görünüşü bi benim mi hoşuma gitti : )
Farkındalık kısmını tamamen pas geçerek söylüyorum.
-
Üste para versen binmem o motora.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)