Aliekspresten 5 metre led şerit alip farkındalığının dibine vuracağım yakin zamanda.
Aliekspresten 5 metre led şerit alip farkındalığının dibine vuracağım yakin zamanda.
+5 beygir )
Abartı modifiyeden zerre haz etmem ama bu çok şık olmuş bence. Zevkler ve renkler tartışılmaz.
Benim bmwye disko topu siparis ettim yakinda cok acayip farkindalikla geliyorum.
Asil beni uzen sey motosiklette CD asacak yer olmamasi. Tespih kolay da CD zor. Buyuk eksiklik.
Amaca uygun olmamış. Farkındalık bahana renk asabilik şahane.
bence gayet güzel olmuş abartı yok ve çok güzel noktalara montaj yapmışsın zeten üstündeyken bacakların kapatacak far aydınlatmandan dolayıda çok göz alacağını sanmam tatlı olmuş
Şöyle bir şey deneyebilirsin. Gerçekten güzel olabilir :D
(Reklam olmasın diye link(Url) vermiyorum)
Senin gözünde sırıtmıyor ve hoşuna gidiyorsa kullanmalısın bence. Farkındalık mı? Onu zaten biz oluşturamıyoruz. Adam (insan) kültürlüyse farkında öküzse farkında olmayacaktır nasıl olsa
Güzel olmuş olmamış buna yorum yapmayacağım ama çevrende 'sen ne yapıyorsun' diyecek hiç bir sevenin olmamasına çok üzüldüm.
ben sevmiyorum bu tür ışıkları ama yapılabilir tabi, bende apaçiye kaçmicak ışıklar eklemeyi düşünürüm
Bence çok şık olmuş,emeğinize sağlık.
Görünürlüğü arttırabilen ve diğer sürücüleri rahatsız etmeyen her türlü modifikasyonu ben şahsen destekliyorum.
Gece görünmüyoruz iki teker üzerinde. Ekstra ekstra önlemler her zaman iyidir. Varsın insanlar beğenmesin
Bence güzel duruyor ama resimlerin çekiş açısından birşey anlaşılmıyor. Şöyle bi kamerayı ver birine sen uzaktan gelirken önünden hızlıca geçip youtube a atsana. Ciddiyim bence çok yakışmış motora. Eğer sırıtmıyorsa ben olsam asla çıkartmazdım. Işığı çoksa biraz daha kısıp daha iyi yapılabilir.
Renkler ve zevkler meselesini anlayamayacak olanlar burada adamı yerden yere vurmuş. Ayıp valla. İşkembeden atarak trafikteki durumunun nasıl karşılanacağının analizini de yapanlar olmuş. Burası gerçekten çok tuhaf bir yer oldu. Adam beğendiniz mi diye sormamış bile üstelik.
Görsellik şahsen benim hoşuma gitti. Çünkü loş bir ışık ve sadece karenajın için aydınlatıyor. Ben de eski Dragstarımın deposunun altına led şerit bağlamıştım. Sadece motor bloğunu aydınlatıyordu. Önceleri beyaz ile yaptım sonra canım sıkıldıkça farklı renkleri deniyordum.
Özellikle yorumları takip ettim acaba bu konuya değinen olacak mı diye ama insanlar kendi düşüncelerini kabul ettirmede o kadar birbirleriyle yarışmışlar ki, şu can alıcı noktayı atlamışlar:
Gece sürüşlerinde biliyorsunuz ki otomobiller kadar görünür olamıyoruz ve bunun en ciddi tehlikesini kontrolsüz, ışıksız veya dönel kavşaklarda yaşıyoruz. Trafikte göz aşinalığına yerleşmiş "araç" statüsünden uzakta olmamız ve özellikle motosikletimizin sağ veya sol yanında herhangi bir ışık veya reflektör bulunmadığından görünürlüğümüz ciddi düzeyde azalıyor. Dolayısıyla kavşağa girdiğimizde bir otomobil de bizim motosikletimizin yan tarafında bir uyarı göremeyeceğinden kaza olma ihtimali artar. Arkadaşımızın bu uygulaması motosikletin yandan da görünür olmasını sağlamış ve özellikle gece sürüşlerinde kontrolsüz kavşaklardaki kaza riskini düşürmüştür.
Bu açıdan düşünürsek faydasız bir uygulama değildir. Reflektör her zaman yeterli değil. Onun görülebilmesi için ışık vurması lazım. Kaldı ki gece farlarını yakmayı unutan bir araç sizin reflektörlerinizi aydınlatamayıp muhtemelen yine sizi göremeyecektir.
Benim şahsi görüşüme göre ise yakışmış gayet. Apaçi diye eleştirdiklerimiz gibi insanın gözüne gözüne vuran neon lambalar kullanılmamış. İnsanların eleştirilerini çok umursamayın. Güle güle kullanın.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
Güzel olmuş,kıçı başı beyaz ışık yanar döner pavyon gibi,aynadan bakınca sayesinde hiç bir b.k göremediğimiz ne kadar uzakta/ yakında farkedemediğimiz,arkamızdan gelirken bana sövv diyerek farkındalık yaptığını zannedenler umarım ders alır.
teşekkür ederim bende sizin gibi düşünerekten böyle bir işre kalkıştım şimdilik duruyor bakalım eğer bir sorun olmazsa böyle kullanacağım
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:06 ----------
aynen pek güzel çekemedim resimleri en yakın zamanda dediğin gibi bi resim atacağım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)