Bak demedi deme, ters tepebilir, bazıları zaten bize gıcık, bunu görünce rodeoda kırmızı kumaş görmüş boğa gibi daha çok üstüne sürebilir.
Bak demedi deme, ters tepebilir, bazıları zaten bize gıcık, bunu görünce rodeoda kırmızı kumaş görmüş boğa gibi daha çok üstüne sürebilir.
Güzel olmuş,
Ayrıca otobanda mavi ışıklar saçarak giden bir nesne görünürlüğü artırır, üşenmesem bende yaparım ama daha aldığım led far ampülünü bile takıp denemedim.
Eline sağlık dostum.
Baba farkindalik yaratmak kisvesi altinda pavyon yapmissin gibi daha cok
Bir tane de benden, pavyon motoruna dönmüş
Kardeş valla süper güle güle bin.
Şunun nesi Apaçi ? Bal gibide olmuş karşıdan gelen adamıda engellemez gorunurlugude bal gibi arttır. Beğendim
Ben mi çok barzoyum lan hoşuma gitti :D gerçi bu tip süslemeler 125lik driftler için falan çok hoş(!) oluyor ama buna da yakışmamış değil :D
en iyisi sis farı ben çaktım u7yi çakarı bi açtın mı bayağı bir uzun alanda etkili oluyor
sis farının bakışı normal farla aynı yere bakıyor karşıdakinin gözünü almıyor lakin çakarda makineli tüfek gibi
bence güzel olmuş. kimseyi de rahatsız veya tedirgin edeceğini düşünmüyorum.
keşke herkes değişik ışıklar veya boyalar ile araçlarını kişiselleştirse.
Güzel kardeşim, sen beğendiysen gerisi boştur.
Demek böyle bir şey istiyordun,kim ne derse desin takma
Sıkılınca söker atarsın,denemedim demezsin ilerde.Başka bir şey denersin vs...
Bende çok beğenmedim, ama sonuç olarak zevkler ve renkler tartışılmaz.
Keyifle bin, keyfine bak
Abi farkindalik icin 1000 cc lik motor olacak hizlanmasan bile ara gaz vere vere bagirta bagirta git cunku ben o motorun sesini duyunca kitleniyorum yeminlen birak fevri hareket yapmayi aracin hizini otomatikman dahada dusuruyorum
Gorunurluktur o. Farkindalik ledle olmaz, fular lazim.
Yav yok şöyle olmuş yok böyle olmuş yok yasal bilmemney allah allah ya adam on numara yapmış işte valla elimden gelse bende yaparım elim iş tutmaz orası ayrı ama çok yakışıklı olmuş yani amacına ne kadar hizmet eder etmez onu kullanan adam bilir buradan fotoya bakıp trafik analizi yapan arkadaşları kınıyorum
Yağmurda kullanmıyorsan motosiklet kullanıyorum deme.
Amerikanlar yapınca ooooo bizimkiler yapınca apaçi. Bence çok güzel olmuş. Ama görünür olmak için yeterli midir bilmem. Hiçbi zaman tek bir farın bi motoru yeterince görünür yaptığını düşünemedim malesef.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)