Sibop Kapagi Icindeki Lastik hk.
Reklamlar
-
Bu sibop kapagini lastige hava basacagimiz zaman cikarttigimizda icinde lastikle beraber cikiyor normalde.. bu icindeki lastik niye cikmiyor. E lastik cikmayinca da lastige hava basamiyorum .
Bilemedim acilinden bi yardim lutfen ) bilemiyorum dedi bi ustaya gittim , size soruyorum..
Kadim odur ki evvelini bilir kimse olmaya
Reklamlar
-
oluroyle adlı üyeden alıntı
Bu sibop kapagini lastige hava basacagimiz zaman cikarttigimizda icinde lastikle beraber cikiyor normalde.. bu icindeki lastik niye cikmiyor. E lastik cikmayinca da lastige hava basamiyorum .
Bilemedim acilinden bi yardim lutfen
) bilemiyorum dedi bi ustaya gittim , size soruyorum..
sibop kapağının içinde lastikmi varmış merak ettim foto çekme imkanınız varmı
Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...
-
Evdeyim su an , resim cekemiyorum... evet kapagin icinde minicik kirmizi renkli halka seklinde , bir lastik var sanirim hava cikisini engellemek adina .
-
o minik lastik hava çıkışını engellemek için değil dışarıdan supap içine su,toz,çamur vs girmesin diye vardır,olmasa bile hava basabilirsiniz.
-
Basilmiyo iste cikartmadan onu . Ama kapagi var kapak hava cikisini engellemek su toz camur girmesin diye yok mu zaten
-
oluröyle fazla şeyapmamak lazım, bi lastikçiye gidip kapağı değiştir.
Yada dükkanın etrafında 2 tur yere bakarak yürü mutlaka bi kapak bulursun
-
ha o minik lastik sibopun içindenmi çıkmıyor ? ben kapakta lastik yok manasında anladım da yazdım..sibopun içine sıkışmıştır sivri bir cisimle kanirttirirsan çıkartabilirsin..
-
Kapagi degistireyim )) tesekkurler lastikciye gideyim.
Bir de kapagin icinde 5 yaziyor. Bu kapaklarinda numaralari mi var yahu..
-
O numara kalıp göz numarası, üretim esnasında bozuk ürünü tespit etmek için kullanılır, kapaklar standart numaranın önemi yok.
https://www.youtube.com/watch?v=4R38-vqpBB0
-
İlk defa duydum sibop kapağının altında lastik yok, sibop kapağının içinde bazılarında sadece o ring olur, olurda sibop kaçırırsa kapak basıncı tutsun diye...
-
16 Ağustos 2017, 14:23
bassturbin adlı üyeden alıntı
İlk defa duydum sibop kapağının altında lastik yok, sibop kapağının içinde bazılarında sadece o ring olur, olurda sibop kaçırırsa kapak basıncı tutsun diye...
Evet işlevinin ne olduğunu biliyorum. Lastigi cikarttim attim. Sibop kapagini taktim .
Lastige oring dendigini sizden duyuyorum. Sagolun bilgi icin
Erhan Tosun adlı üyeden alıntı
O numara kalıp göz numarası, üretim esnasında bozuk ürünü tespit etmek için kullanılır, kapaklar standart numaranın önemi yok.
Teşekkür ederim cok sağolun.
-
16 Ağustos 2017, 15:01
Başlık direkt plaza dili ve edebiyatı formatında Ben de genelde işyerinden giriyorum foruma ve e-mail okur gibi hissettim
-
19 Ağustos 2017, 15:09
Pcxbear adlı üyeden alıntı
Başlık direkt plaza dili ve edebiyatı formatında
Ben de genelde işyerinden giriyorum foruma ve e-mail okur gibi hissettim
oluroyle )))
10 karakter
-
20 Ağustos 2017, 18:42
Süper Moderatör
20 yıldır arabacı, motorcuyum. İlk defa duydum bunu, daha önce gördüğümü de hiç sanmıyorum
-
20 Ağustos 2017, 19:25
https://www.youtube.com/watch?v=0IeNQc7ij0Y
-
Olcay Avşar adlı üyeden alıntı
20 yıldır arabacı, motorcuyum. İlk defa duydum bunu, daha önce gördüğümü de hiç sanmıyorum
Bilmiyorum benim motorun sibop kapaginin içinde vardi Olcay abi .
-
Süper Moderatör
Hala merak ediyorum ama bassturbin'in açıklaması mantıklı.
-
Olcay Avşar adlı üyeden alıntı
Hala merak ediyorum ama bassturbin'in açıklaması mantıklı.
Bugün resmini çekeyim atarım akşam eve gelince )
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:30 ----------
Resmi çektim. Güneş ışığında aydınlık havada içindeki kırmızı lastik görünmemiş.. yarın bir daha çekeceğim. Vaktım de dardi ikinci resmi cekmemistim görünmüştür diye .
-
İkinci olma nedeni sudan çamurdan veya çamurlu sudan koruma, sibobun üstünden su çamur toprak girerse sibobun yani içindeki tek yönlü valfin çalışmasını bozar, O RİNG yani O şekilli lastik çember sibobun valfininde içinde iki tane var.Bular zamanla çürüyebiliyor, sonra lastik patlak olmadığı halde havası yavaş yavaş iniyor.O ring ibaresi ingilizce.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:25 ----------
Sibop kapağının içindeki minik lastik, (kırmızı) kapak sıkışıp fırlayıp çıkmasın diyede konmuş, daha bakalım neler neler çıkacak o meşhur sibop kapağı lastiğinden 😁
-
08 Aralık 2017, 22:14
bassturbin adlı üyeden alıntı
İkinci olma nedeni sudan çamurdan veya çamurlu sudan koruma, sibobun üstünden su çamur toprak girerse sibobun yani içindeki tek yönlü valfin çalışmasını bozar, O RİNG yani O şekilli lastik çember sibobun valfininde içinde iki tane var.Bular zamanla çürüyebiliyor, sonra lastik patlak olmadığı halde havası yavaş yavaş iniyor.O ring ibaresi ingilizce.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:25 ----------
Sibop kapağının içindeki minik lastik, (kırmızı) kapak sıkışıp fırlayıp çıkmasın diyede konmuş, daha bakalım neler neler çıkacak o meşhur sibop kapağı lastiğinden ��
https://i.hizliresim.com/d7Z1N7.jpg
hah işte bu.
ben ne olduğunu merak ettiğimden sormuştum Sonradan öğrendik tabi.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)