Benelli 2017 yılında Trk 502 ve Tornado 302 R modellerini ülkemizde satışa sunacak.
Bayi toplantısında broşürleri ortaya çıkan bu iki modelin fiyatları ile ilgili henüz net bir bilgi yok.
Benelli Tornado 302 R Resimleri;
Benelli Trk 502
Benelli 2017 yılında Trk 502 ve Tornado 302 R modellerini ülkemizde satışa sunacak.
Bayi toplantısında broşürleri ortaya çıkan bu iki modelin fiyatları ile ilgili henüz net bir bilgi yok.
Benelli Tornado 302 R Resimleri;
Benelli Trk 502
502nin çok sevileceginden eminim
Hoj gorunuyor
Trk 502 fiyatını abartmazlarsa zaten çok seçenek olmayan orta segmentdeki boşluğa fazlasıyla doldurur ve tercih edilir
TRK 502 ye bayıldım mı ne? HP/Tork oranı da gayet tatminkar. Bir de uygun bir rakama gelirse şahane olur. Hoş bu döviz kurlarından sonra ne kadar uygun gelebilir o da ayrı bir konu ya
NC 750' nin en fazla 2-3.000 TL altında olur. Fazlasını beklemeyin
Kur fiyatları böyle devam ederse eğer 2017 yılında 3.50'yi geçecektir ki bunu birçok borsacı söylüyor kur 3.50 yi geçerse bu motor 27 28 bandında olacaktır tabi bugün 27 ye satılan motorda 30u bulacaktır. Tahminimce Benelli yine bir güzellik yapıp rakiplerinin altında bir fiyat ile piyasaya çıkacak.
Nihayet birileri uzun yol icin hayvan gibi motorlar yerine daha düşük cc daha konforlu bi makine yaratmıs. 500cc çok ideal. Fazlasına niye ihtiyac duyulurki ?
Döviz kurları çok yanlış zamanda yükseldi, bu motor için Lansmanda 22-23 bin lira olacağı yönünde söylentiler vardı, Lakin bu Dolar/Euro artışından sonra 24 bin altı hayal. Merakla bekliyoruz.
YENİ KURLARLA BİRLİKTE TRK 502 NİYET EDER ,
RX3İ EVO İLE YOLA DEVAM EDERİZ , 26 CİVARINDA OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM ,
250cc lik motoru 1 cc geçtimi %37 ötv yi acımadan yapıştırıyorlar. Yani bahsettiğiniz iki motorun ötv dilimi aynı.
Bence TRK-502 nin fiyatı 27-28 den aşağıya olmaz ve NC750X yılbaşından sonra yeni yıl modelleri için 31.300 fiyat hayal olur...
Honda neden zam yapmıyor diyen arkadaşlar yakında anakondayı görürler
Benelli TRK-502, BMW G310GS,Kawasaki Versys 300,Suzuki v-storm dl250,Honda crf 250 rally ...
Umarım hepsi yurdumuza gelir.
Yok mu arttıran
Benelli sahibi bir kaç kişi ile konuşuştum çok sorunlu diye dert yanmışlardı umarım bu seriler sorunsuz olur .Görselleri oldukça güzel
TRK 502 yi bir süredir araştırıyordum. Geleceğine çok sevindim. İlk alanlardan biri olacağım inş. Şuanda CBR ımı satılığa çıkardım. Para biriktirip almaya çalışacağım.
tornado 302, 600 cc' ye geçiş için iyi bir ara seçenek
abisi gibi yeşil tonlusu daha yakışıklı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)