Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Benelli Trk 502 ve Tornado 302R 2017 Yılında Ülkemizde Satışa Sunulacak

REKLAM ALANI
    gurucuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hero xpulse 200
    aea son videosunun sonunda benelli standı tanıtılıyor ve trk şasisinin boyasının kalitesi gerçekten kötü gözüküyor
    dyavol-77 bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    SAZMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial cub 100. Modelsiz
    CF 650 NK ABS 21.700 TL. TRK 502 de bu fiyata benzer olabilir diye değerlendiriyorum. İşler kızışıyor. Yetti gari yıllardır japon sömürüsü.

Ben olsam 600 ve 1000 cc lik motorlarda isi sansa birakmazdim en iyisi ne ise onu alirdim

Leocino yoksa yansın o benelli Türkiye. Net.
    SAZMAN bunu beğendi.

inzell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    TRK 500 pek güzel be. :(

Motosikleti
    2014 CBR500R vs Dio 110
    Alıntı yukici adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben olsam 600 ve 1000 cc lik motorlarda isi sansa birakmazdim en iyisi ne ise onu alirdim
    Bu o statüye uymuyor...500cc bu alet haci...

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:55 ----------

Alıntı inzell adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    TRK 500 pek güzel be. :(
    Fotolarda öyle-fakat ya gerçekte nasıl? Esas sorun orda.
    The Power of The Dreams.

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Alıntı SAZMAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    CF 650 NK ABS 21.700 TL. TRK 502 de bu fiyata benzer olabilir diye değerlendiriyorum. İşler kızışıyor. Yetti gari yıllardır japon sömürüsü.
    japonlar gerçekten sorunsuz motosiklet yapıyor ama para olsa emin ol kimse japonun yüzüne bakmaz
    şahsen gidip ingliz veya alman malı alırım
    italyanları pek sevmem de
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Nikkfurie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    maxi enduro tercih eden adamın artcisi,cantasi,yükü olur 500 cc yetmez o ağırlığa..

650 cc olsa ve 25bin tl yi geçmese vstromdan versysden müşteri çalabilirdi..yada 250 cc gelse uygun fiyatı ile talebi olurdu.

Benelli bildiğim kadarıyla Çin'li bir firmaya satıldı, şu anda İtalya'yla alakası yok, doğru mudur? Çin motora bu kadar para vermek mantıklı mı sizce?

Motosikleti
    2014 CBR500R vs Dio 110
    Alıntı cgelis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benelli bildiğim kadarıyla Çin'li bir firmaya satıldı, şu anda İtalya'yla alakası yok, doğru mudur? Çin motora bu kadar para vermek mantıklı mı sizce?
    Bence tamamen bir kumar.
    The Power of The Dreams.

Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    Alıntı cgelis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cgelis kardeşim,tasarımı italya'da,üretimi ÇİN'de yapılan bir motor.BENELLİ firmasının ekonomik sıkıntıları nedeniyle,ÇİN'li QJ Group'a(KEEWAY'in üreticisi),İTALYAN KALİTESİ ile üretilmek şartıyla satılmış.bilindiği üzere,aynı şekilde VOLVO'da,aynı şartla çinlilere satıldı. bu konuda,bu forumda onlarca konuda defalarca kez yazıldığı üzere,piyasadan bildiğimiz birçok meşhur,popüler marka gibi bu da çinde üretiliyor.sebebi herkesçe malum olan işçilik ücretinin çok düşük olması.çinlilerin çok kaliteli ürünleri de var çok kalitesiz ürünleride.ama bu kalite konusunu siparişi veren yani ürün yaptıran firma belirliyor.çünkü ona göre bedel ödüyor.bu konuda yine bu forumdan bir alıntıyı eklemek isterim:
    ALINTIDIR
    - su forumda gordugum Çin düşmanlığının ana sebebi Dolandırıcı zihniyette üretim yaptırarak %500 kar yapan Türk firmaları sütten çıkma ak kaşık iken , Alıcısının istedigi özellikte Ürettiği parçalarla Bütçeye göre Motosiklet üreten Çinli günahkar !!! bunu getirip satan firma günahkar değil !!! ben anlıyamadım

Buyrun Çin'İn satın aldıgı bır kac buyuk fırma !!! Pırellı yı de yakında alacaklar... Herkesın evı Cın malı dolu , Cep telefonlarınız bıle Çinli neden bahsediyorsunuz yahu ?

Butcen vardır 100 TL ye uretım yap dersın Çinli bu yapar ! 80'e mal eder yapar. Ok verirsin üretir verir Bitti gitti herife ne !
    Butcen vardır 150.000 TL butce verır kralını yapar.

Amerıkalı Hummer araçları da çinli artık !...

IBM (2004) Çin'in en büyük bilgisayar üreticisi Lenovo, IBM'in kişisel bilgisayar bölümünü satın aldı. "Thinkpad"
    Addax Petroluem (2009) - Çinli Sinopec, İsviçreli Addax'ı satın aldı.

Volvo (2010) Krizde dibe vuran şirketleri satın alan Çin'in Geely otomotiv grubu Volvo'yu Ford'dan 1.8 milyar dolara satın aldı.

Putzmeister (2012)Makine imalatçısı Sany, 360 milyon euroya,ünlü Alman beton makineleri ve beton pompaları imalatçısı Putzmeister'i satın aldı.

Ferretti ( 2012)Denizlerin Ferrari'si olarak bilinen İtalyan yat markası Ferretti 2012'de Çinli oldu.

AMC Entertainment (2012)Çin devi Dalian Wanda Group, Batının eğlence sektörüne el atarak ABD merkezli sinema-tiyatro zinciri AMC Entertainment'ı 2,6 milyar dolara bünyesine kattı.

Petrogal Brasil (2012)China Petrochemical,Brezilyalı Petrogal Brasil'i 4.8 milyar dolara satın aldı.

Smithfield Foods (2013)ABD'nin önde gelen domuz yetiştiricisi Smithfield Foods, 4,7 milyar dolar karşılığında Çin'in Shanghui International'a satıldı.

Nexen (2013)Çin'in ulusal offshore petrol şirketi Cnooc,Kanadalı petrol şirketi Nexen'i 15.1 milyar dolara satın aldı.

İtalyan lastik devi Pirelli’nin çoğunluk hisselerinin Çin Ulusal Kimya Şirketi’ne (ChemCorp) satılması bekleniyor.

Satın alma gerçekleştiği takdirde Rus Rosneft’in yerine Pirelli’nin en büyük hissedarı ChemCorp olacak. Rosneft tarafı Pirelli’de bulunan yüzde 26 hissesinin satışı için ‘uluslararası büyük bir şirketle’ görüştüğünü doğruladı.
    IPONE arkasında da california da tasarlanmış çin de üretilmiş yazıyor.

Alıntı dyavol-77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence tamamen bir kumar.
    fikrinize saygım var ama ben de tam tersini düşünüyorum.
    pea bunu beğendi.

oxus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F 650 - Yuki Scrambler - Kymco Downtown
    naked modelini kullandım çok beğendim. bu enduro modelini 4 gözle bekleyecek, fiyat/kalite performansı iyiyse ve tanrım ülkeme savaş, kriz gibi zevaller vermezse muhtemelen de satın alacağım.
    ha unutmadan; yeni dünya düzenini çin, hindistan ve rusya belirleyecek. yüzden boşuna çin min deyip debelenmenin alemi yok. bir gün herkes çin'li olacak

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)