Arkadaşlar merhaba,
Tolga'nın çok yakın arkadaşıyım. Üzüntümü tarif edemem. Tolga benim çevremde motosiklet üzerinde kaybettiğim ikinci insan(melek). Tanısanız yüzünün bir gün bile asık olmadığını, çevresine sürekli pozitif enerji yaydığını görürdünüz. İşinde çok başarılıydı, yalan söylemezdi, kısacası pırlanta gibi çocuktu. Ama o sorumsuz yaratık Tolg'mızı bizden aldı.
Okan abiye sonuna kadar katılıyorum. Bazıları 90 km ile gidiyordu, kaskı çıkarmışlar vs demiş. Arkadaşlar Tolga'nın hızı şu anda bilinmiyor. Olay yerinde mobese olmadığı söylendi. Ayrıca otopsi bu sabah yapıldı ve sonucu henüz açıklanmadı. Tolga'yı hastaneye getirdiklerinde kaskı hala kafasındaydı. Öyle kaskın çıkıtğı bilgisi gerçeği yansıtmıyor.
Aldığım teori eğitimlerinde hocalar bazı istatistikler paylaşmışlardı. 70Km/h hızın üzerinde duran bir cisme çarpıp hayatta kalan motosiklet sürücüsü yokmuş. Bu da üzerimize çelik zırh da giysek ne kadar savunmasız olduğumuzu bize gösteriyor. Şunu kabul edelim, çok HIZLI kullanıyoruz millet. Bunu şakası yok. bu tarz olaylara tepki veremeyeceğimiz hızlara çıkıyoruz. Aslında tüm suç bizim. Şu anda aşık olarak kullandığım supersport motosikletimi galiba satacağım. Çünkü biliyorum tepesine geçtiğimde göktaşı gibi gidiyorum. Madem o şekilde gidiyorum, o zaman o süratlere çıkmayacak motor kullanmalıyım. Denklem çok basit.
Cenaze ile ilgili olarak da bir şey paylaşayım. Merhumun cenazesi bu akşam itibariyle memleketi Kastamonu'ya götürülecek.
Dualarımız Tolga'yla.
Allah rahmet eylesin