Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motor Seçimi Hakkında

REKLAM ALANI

Merhabalar
    Motor seçimi hakkında aklıma takılan bir durum var öncelikle durumu anlatmak istiyorum.
    Malum öğremciyim elime sürekli toplu para geçmiyor şu an elimde miktar vermek doğru olur mu bilmiyorum o yüzden vermeyeceğim toplu param var.
    Bir motor alacağım ancak direkmen 250 cc almak istiyorum sebebi ise hem elime sürekli toplu para geçmiyor 125 den başlayıp daha sonra 250 geçiremeyebilirim. Hem de para biriktirme gibi bir huyum yok yani harcıyorum olmuyor :D
    Bu yüzden direkmen 250 cc almayı planlıyorum.
    Boyum 1.80 kilom 76 Ninja 250sl düşünüyorum sizce ilk motor olarak uyum sorunu yaşayabilir miyim?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    gogozh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    250 cc ile başlanır neden baslanmasin ama kawasaki öğrenci adamı biraz yorabilir . diğer japonlara göre nispeten parça ve bakim maliyetleri biraz daha pahalıdır .

Durumum kötü değil ancak sadece para biriktiremiyorum harcıyorum.
    Yani yedek parça veya bakım maliyetini karşılayabilirim. Sadece 125 ile başlarsam 250 cc motor alamayabilirim. Onun haricinde ninja 250 alışma konusunda tereddütlüydüm.
    Ve öğrencilik yaptığım şehire yakın civar şehirlerinde yaşayan akrabalarım var onlara ziyarete v.s giderkende motorla gitmek istiyorum 200 ile 250 km arasında değişen mesafeleri 250 cc motor sıkıntısız götürebilir mi?

Bilalancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ben Cbf150 ile gidiyorum 250km yolu. Motora bişey olmaz. Gider. Ama ehliyetin var mı? Yeni ehliyetler 250cc kullanabiliyor mu ki?

whitedeamon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MTT Y2K
    Güzel seçim yapmışsın sana almak bizede hayırlı olsun demek düşer :D

gogozh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    250 sl bir defa kullandım baya ufak hafif makina kullanımı kolay o zaman hayırlı olsun makinan ama ekilmansiz hele hele ehliyetsiz aman ha trafiğe çıkma

A sınıfı ehliyetim var
    M A1 ve A2 sınıfı motorları kullanabiliyorsun dediler. İnternettede öyle yazıyor.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)