yaw beni niye çağırmıyonuz ayıp küstüm konuşmuyom sizle bye
O Ktm plakasız miiii Amann hocam dikkat edin en son yasa degisiklerinden sonra
Değil hocam plakamız var ama civata yerlerinden plaka kırıldı civatayla tutturacağız yine
Ne güzel biz Ankara'da donarken siz oralarda rahat rahat geziyorsunuz. Kıskandım.
Arkadaş içliğini giymemiş dondum diyip durdu :D Yolunuz düşerse eşlik ederiz
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:40 ----------
biraz daha kıskandırayım hahahaha:D
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:46 ----------
Buda geceden bir kare
İlk konudaki ikinci resim harika!
Bir gün şu İstanbuldan kurtulup temelli gelicem Kuşadası'na
Kötümser yanlız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte ışığı ve de gelecek treni görür
GARAJ Müdavimi
İnşallah hocam büyük şehir insanı yoruyor.Burasıda yaz kış her dönem turistlik kış ayında bile olsa gezmek dolaşmak çok zevkli eğlenceli oluyor.Yaz geldiğinde çok sıcak oluyor ama onunda tadı bambaşka.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:35 ----------
bugünde gezdik biraz Güneşin tadını çıkarmak lazım.Aqua fansia adagöl yolunda çamların arasında yeni yapılmış muhteşem asfaltta kış ayının ayrı güzelliğinde dolaşmak.Ve selçuk virajlarında tatlı tatlı gün batımına karşı dönüşler yapmak final olarak gün batımına karşı motorlarımızı koyup muhabbet etmek bize güzel bir anı oldu.Gerçekten buralarda kış aylarında motorun tadı bir hayli farklı yada sadece bana haz veren bir güzelliği var.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)