kardeşim bak sen çok iyi kalpli birine benziyorsun
o arabacılardan 2 tanesi de benim öz abim. ve öncelikle ben vesile olsamda motor kullanıcılarına gördükleri anda yol veriyorlar. araba kullanan o kadar çok iyi insan var ki sen bunların arasında nadir rastlanan trafik canavarlarını dile getiriyorsun.
fitillemeyin milleti derim, gel bu işden vazgeç :D
araba kullananlarda çok iyi insanlardır
dün araba sürücüsü o kadar atikliğe sahip olmasaydı şu anda ben belkide hastanelik olmuştum.
ve tam tersi bir mevzuda bu sabah oldu. D-100 karayolunda duran araba beni zor durumda bıraktı, yarım saniye ile iğne deliğinde 95 km civarı hızla zor geçtim.
yani kaza yapmış olsam bile kimseyi suçlamayacaktım işin gerçeği. araba yada motor kullanmak bir insanı ayrıcalıklı yapmıyor.
bugün işten gelirken sağ şeritte araba acaba üstüme çıkar mı diye düşünürken dayanamadım iki korna çaldım ama adam oralı olmadı, 5 sefer falan düt düt korna çaldım sonra adam baktı biraz. selam verdim adamda aldı selamımı sonra devam ettik
zevkli oluyor yani. canın sıkıldığı zaman araba sürenlere selam verebilirsin, bakalım ne tepki veriyorlar.
sonuç itibari ile işin temelinde arabalarda bir yere varmak için yolda biz motor sürücüleri de öyle.