Mevzu var dediler geldik
Bize de beklerim gelmek isteyen olursa..
Boğaz manzarasına karşı çay içeriz.
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
''BENCE YETER ARTIK MOTORCULARIN İMAJI''
Bence de yeter!
Ama sen tamda bizim dışardaki imajı tarif etmişsin be kardeşim
''Sons of Anarchy'' yazılı deri montlarımızıda giydik mi tamamdır bu iş
trafikteki birikimin sonucu...
geçenlerde bir arkadaşım güzel bir söz paylaştı: Öfke rüzgar gibidir, bir süre sonra diner ama bir çok dal kırılmıştır.
motor kullanmak istiyorsan kurallara uyacan,arabalara ,insanlara .yola her şeye gözünü dört açacaksın,boşluk buldugun aralara dalmıyacaksın.kendini ve araçları sıkıştırmıyacaksın.ben bunlara çok dikkat ettigim halde buna ragmen her kullanmamda 3-4 olumsuz durum oluyor.içimden küfredip geçip gidiyorum.normalde küfür etmem ama o anın stresi korkusu insana yaptırıyor.çok sert tepki versen, araç sürücüsünü kızdırsan oda o sinirle aracı üzerine kırabilir.memlekette malesef öküz çok,birde kimse kendinde hatayı kabul etmiyor.
vandalizm..
tarih yazabilirdik arkadaşlar bu ilgisizliğiniz benimde enerjimi aldı ama ileride yakıp-yıkan idealleri olan bi motosiklet kulübü kuracağım gerçekten kulüp için yaşayan bi topluluk istiyorum
Korkanın çocuğu olmazmış. İnancını hiç bir zaman kaybetme.
önce cümle kurmayı öğrenin,
kendinizi ifade etmeyi öğrenin,
sonra bakarız duruma.
Ne bu şiddet bu celal..?
Ne yapacaz hacı ??
A.M.M. kuralım bi tane. 10 kişilik. (Ani Müdahale Mangası)
Felanca mevkide kaza var yetişin, AMM gidip motorlu hariç kazaya karışanları darp etsin hatta motorcunun kolu kırıksa durumu eşitlesin araç sahibininde kolunu kırsın.
Öldüyse öldürsün felan..
Lan adam geldi 280 ile arkadan girdi bana, benim suçum ne ?
Yol verecektin vermedin suçun bu..
1 saniyede 78 metre hızla ilerleyen bir cismi nasıl takip edebilirim ?
3 sn. önce aynama bakmıştım ama gözüm 250 mt geriyi göremez ki ufacık dikiz aynasında..
Olsun biz görevimizi yapıp seni darp edecez..
Süper fikir.. Hemen organize olalım..
İşte bunlar hep SOA
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)