Eline sağlık
Temiz motor sürmek daha bir keyiflidir.
Biraz daha hızlı gider
Eline sağlık
Temiz motor sürmek daha bir keyiflidir.
Biraz daha hızlı gider
eline sağlık..ben ise motoru sadece yazın yıkatırım çünkü temiz olunca kirlenmesi can sıkıyor kışın zaten her gün yağış olduğu varsayılırsa temiz tutmak mümkün..sürekli kullananlar için yıkama işi biraz angarya...ama keyfe keder kullananlar için tabi güzel bir hobi...yani 3-4-5 ay motoru yıkatmadığım olur
Sirf bu yüzden sıfır aldigim cbr yı yikadiktan sonra hemen yağmurda çamur oluyor diye yağmurlu havalarda binmek için evladiyelik bi ybr aldım cbr yı irc lastikler lle kullanıyorum zira 1000 lira bi çift lastige vereceğime biraz daha katar üzerinde kış lastiği olan ybr alırım diyenlerdenim irc lastikler ıslak zeminde kötü onun dışında büyük sıkıntı yasamadim
Sagol karcher la sadece ustunden aliyorum ayrinti yerler el ile temizliyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:35 ----------
Aynisi banada oluyor tek sen degilsin motorumu 4 5 gun once temizlemisim forumda bir fotograf goruyorum hemen kosuyorum motorun basina[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:38 ----------
Sagol +5 HP
Hocam karcher ürünlerini geçmişteki başlıklarda çok görüyorum hala iyi bir süpürge galiba. Buradaki karcher süpürge sayfası güvenilir mi alan var mı?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)