herkese merhaba. eski kız arkadaşımın aldığı 2 tane buff vardı. artık görmek istemiyorum.
çok sık kullanmadım ama yinede 3-4 ay kadar kullanmışımdır. her hafta en az 1 kere yıkayıp kullandım. isteyen olursa ücretsiz göndereceğim yoksa çöpe atacağım.
herkese merhaba. eski kız arkadaşımın aldığı 2 tane buff vardı. artık görmek istemiyorum.
çok sık kullanmadım ama yinede 3-4 ay kadar kullanmışımdır. her hafta en az 1 kere yıkayıp kullandım. isteyen olursa ücretsiz göndereceğim yoksa çöpe atacağım.
Pahali bir urun olmasa da begenen degil de gercek anlamda ihtiyaci olan birinin almasi daha iyi olur diye dusunuyorum.
bufftan alakasız ama motor güvercinadanın orada çekilmiş galiba, adaya geldiğinde haber ver istersen kaleiçinde bar işletiyoruz
Bende youtubedan tisortten buff yapanlara falan bakiyordum.İlk resimdeki buffu bana gonderebilir misiniz acaba?
Uzatmadan ilk isteyen iki kişiye yolla,sonra saçma sapan muhabbetler dönmesin .Hatta verincede konuyu arşive taşıt kardeşim.
Ben alttakini beğendim ben alabilir miyim alınmadıysa?
Doktar bune
Buff'ı yüksek düzeyde konfor, koruma veya doğa ve eğlence aktiviteleriniz süresince uygun bir tarz elde edebileceğiniz çok farklı şekillerde kullanabilirsiniz. Buff markası, İspanyolca'da atkı anlamına gelen bufanda kelimesinden türetilmiştir.
bunu buldum google'de. sele kılıfı falan sandım isteyecektim vazgeçtim :D
yahu şu buff dan 2 adet aldım 2 hafta da ulan 2 si de kayboldu yahu
arkadaşlar mesajla bi arkadaş ulaştı, buraya yazmak istememiş. gerçekten ihtiyaç sahibi olduğunu söyledi, ona göndereceğim. konu arşive taşınabilir.
"stunt";
sevgili dostum hangi bar? mutlaka uğrarım.
Kesin ayrıldınız demi?
Yarın barışıp bufları geri istemeyesin?
Bu kalp denen organın beyinle hiç alakası yok bilesin.
Olmadık adama ne saçmalıklar yaptırır inanamazsın!
Geçmiş olsun.
karenaj rock bar hocam haremin çaprazında
Buyük geçmiş olsun hocam böyle durumlarda kim ne derse desin fark etmiyor.Bir süre o acıyı çekeceksiniz.
Bu arada adadan birilerinin foruma yazması iyi oldu.Yalnız hissetmeye başlamıştım
Adada nerdesin hocam, malum adada ktm çok az karşılaşmamışızdır hatırlardım :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)