Dünyalar tatlısı bir adam bile bazen böyle hanzoluklar yapabiliyor işte.
Dünyalar tatlısı bir adam bile bazen böyle hanzoluklar yapabiliyor işte.
ya arkadaş, kör müsünüz? nerde tekme? kadın angut gibi geri çıkınca motorun gidona çarpıyor. dengesi bozulunca da Rossi, istemsizce bacağını yana doğru açıyor. Süper gözlemci arkadaşlar da bunu tekme sanıyor. yuh!
tekme arıyosanız, Marquez'e attığı tekmeye bakın, asıl hayvanlık orda.
İnsanlar oraya girmek için ekstra para ödüyorlar.
Yani o kadının orada bulunması hakkı.
Bu durum yarış haftası paketine dahil. Rossi rahatsız oluyorsa tepkisini organizasyona gösterecek, seyirciye değil.
Burada haksız ama yarış esnasında olan bir kazada durmayıp devam etmesini eleştirmek doğru değil.
Bir kaza geçirdiğinizde etrafınızda ne yapacağını bilmeyen kalabalık yerine sağlık görevlerini istersiniz.
Bu yaralıya bakma mevzusu bizim insanımıza has bir durum.
Aslında yarardan çok zarar veriyor.
Ayrıca orada yarışan pilotlar belkide az sonra yerde yatanın kendisi olacağını bilerek yarışıyorlar.
Yarış hayatları boyunca bunu defalarca yaşıyorlar.
Rossi de çok yaşadı.
Yani bunu vicdansızlık olarak nitelemek insafsızlık olur.
Çok ekstrem bir şey olmadıkça yarış devam eder.
Bu sporun doğası bu.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
kasıt yok
sehven diyeceğim ama
hanfendi oilbeklerini test ediyo yada birileri kendini kaptırıyo mu
bilemedim
Rossi forumdaki tepkiyi görünce eyüp caminde tövbe edip müslüman oldu , Markuez içinde inşallah
"The Doctor"'a laf yok lütfen.
Kadina vurma konusunda birsey diyemem, bana gore yanlis yapmis.
Ama kaza anina bakarak birsey diyemeyiz. Orasi yaris pisti, onceligin kazanmak, sonrasinda kendi guvenligin sonrasinda da baskalarinin guvenligi. Pistte kac jez brifing aldiniz bilmiyorum ama kaza olan yerde durup beklemek orada olacak diger kazalara davetiye cikarir. Buna ek olarak orada bir kaza daha olsa duranlar da zarar gorur.
Ek olarak o tur bir kazada orada dursan ne faydan olur.
Ha dersin ki pist degil yol.sartlari acik trafik o zaman dediklerinde haklisin. Durursun beklersin, trafigi yonlendirirsin, biliyorsan ilk yardim yaparsin. Ama yarista zaten tum bunlar icin ekipler var. Sen orada sadece kalabalik olusturursun.
Bu arada soyliim.Rossi fani falan degilim. Ama bilip etmeden bu adam da insan mi demek cok acimasiz bir elestiri olmus. Kimi ne kadar taniyoruz ki
twkme değil ya o ama fazla özgüvenli olmuş
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)