İlk motorumu aldım 🙋🏻♂💛💙🇹🇷
-
Sevgili motorsever abilerim ablalarım kardeşlerim küçüklerim;
Bu gün ALLAHIN izniyle SUZUKİ V-STROM DL 650 'mi aldım bindim yaklaşık 70 km kullandım eve geldim. Şükürler olsun düşündüğümden daha süper bir motor. Henüz tam manasıyla birbirimize alışamadık. Ankarada bulunan motorseverlerle birlikte bir gün bir gezi yada bir program yapılırsa bir organizasyon vs buluşmak için can atıyorum.ALLAH kimseye kaza bela vermesin ve tüm şerlerden tüm motorseverleri korusun. Ekipman olarak da agv 665.00TL lik tam kanalı, Revit kışlık mont ve eldiven aldım. Burada baya bi araştırma yaptık görüş alışverişinde bulunduk hepinize canı gönülden teşekkür ediyorum. Hepinizi ALLAHA EMANET EDİYORUM. Geceniz hayr olsun.
Reklamlar
-
hayırlı uğurlu olsun. birazdan helvacılar gelir vstrom ile başladığın için onları kafana takma
-
Başlangıç için biraz uçuk bir seçim olmuş gibi ama olsun. Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullan
Zirveye ulaştığında beni hatırla.
-
ALLAH RAZI OLSUN CENABI ALLAH HAYAL EDEN ALAMAYAN YADA DAHA İYİLERİNİ İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN 😀
-
Hayırlı olsun güzel bir motosiklet, Allah kaza bela vermesin!
-
Mete Han adlı üyeden alıntı
Başlangıç için biraz uçuk bir seçim olmuş gibi ama olsun. Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullan
Sayın metehan başlangıç değil daha önce mondial 110 kf ve bisan 150 lilik motor kullandım tecrübem var. Bu cc ile dahada artacak inşALLAH ALLAH KAZA BELA VERMESİN HİÇ BİR ZAMAN İNŞALLAH
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:17 ----------
motolojivlog adlı üyeden alıntı
ALLAH RAZI OLSUN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
-
He pardon ben yeni başladın sandım ilk motorum deyince
Zirveye ulaştığında beni hatırla.
-
Mete Han adlı üyeden alıntı
He pardon ben yeni başladın sandım ilk motorum deyince
Estağfirullah bu cc de ki ilk motorum.. 😉
-
mutlu insanın hali başka oluyor :D teşekkür ediyor herkese hayırlı olsun. bir tur bindirirsin artık.
-
fatih.met adlı üyeden alıntı
mutlu insanın hali başka oluyor :D teşekkür ediyor herkese
hayırlı olsun.
ALLAH RAZI OLSUN ALLAH SİZLERİDE MUTLU ETSİN 😀
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:28 ----------
motolojivlog adlı üyeden alıntı
Amin amin amin vümlemizi korusun
-
Ankaradan olmanız beni sevindirdi bende ilk motorumu geçen hafta aldım heycanınızı çok net bişekilde hissediyorum.Eğitim almayı düşünüyomusunuz ??buarada organizasyon olursa bende seve seve katılmak isterim..şimdiden kazasız belasız sürüşler
-
Adam ne sevinmis
İlk defa sembol gordum konu basliginda
-
halo1925 adlı üyeden alıntı
hayırlı uğurlu olsun. birazdan helvacılar gelir vstrom ile başladığın için onları kafana takma
Canım un helvası çekti şimdi
-
hani resim...
hayırlı olsun
-
Ooo hayırlı olsun dl650de karar vermişsin güle güle kullan
-
Ankara mı? Neresi acaba
-
hayırlı olsuun
-
aodabasi adlı üyeden alıntı
Ankaradan olmanız beni sevindirdi bende ilk motorumu geçen hafta aldım heycanınızı çok net bişekilde hissediyorum.Eğitim almayı düşünüyomusunuz ??buarada organizasyon olursa bende seve seve katılmak isterim..şimdiden kazasız belasız sürüşler
Eğitim derken aslında ileri düzey sürüş olarak organizasyonlar var sanırım aslına bakarsanız katılmak ister tecrübeme tecrübe katmak isterim bu arada sizede hayırlı olsun ALLAH KAZA BELA VERMESİN 😀
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:38 ----------
shooter1 adlı üyeden alıntı
Ooo hayırlı olsun dl650de karar vermişsin güle güle kullan
Evet kararım onu görünce netleşmişti zaten 😀 Amin ALLAH RAZI OLSUN SİZLERE DAHA İYİLERİ NASİP OLSUN
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:40 ----------
Üyeişte adlı üyeden alıntı
Ankara mı? Neresi acaba
Ben pusaklarda oturuyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:41 ----------
DOGUKAN35 adlı üyeden alıntı
hayırlı olsuun
Teşekkür ederim saolun 😀
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:43 ----------
IRau adlı üyeden alıntı
Adam ne sevinmis
İlk defa sembol gordum konu basliginda
Evet haklısınız insan sevince güzel oluyor herşey ...
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:44 ----------
Resim yükleyemedim siteye nasıl yükleniyor onuda beceremedim işin gerçeği yükleyecem inşALLAH
-
honda ncx neden düşünmediniz? Hayırlı olsun bu arada
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)