Hayırlı olsun
Az kaldı o mutluluğu ben de yaşayacağım Ekipmanlarımın bir kısmını alırken bile nasıl heyecanlanmıştım Olur da Ankara merkezine gelirseniz ben de bi V-Strom görürsem size bi selam çakarım. Hayırlı olsun , kazasız belasız sürüşler dilerim.
Hayırlı olsun. Geziye gitmeden önce bence biraz eğitim alın.
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Hayırlı uğurlu olsun,Allah kaza bela vermesin ANKARAdaşım)
Allah mıcır yoldan uzak tutsun dicem ama, Vstorm için pekde fark etmez
Hayırlı uğurlu olsun, Kilometrelerle eskisin inşallah.
Güzel sağlam bir motor.Km gerçekse yakın zamanda masraf çıkaracağını sanmıyorum.Güle güle binin.
Düşünmedim değil şöyle desem daha doğru olur Suzuki daha ağır bastı
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:58 ----------
ALLAH RAZI OLSUN TEŞEKKÜR EDİYORUM... SORGULAMA FALAN YAPTIM AMA ORGİNAL DİYE DÜŞÜNÜYORUM EĞER DEĞİLSEDE Kİ BURASI TÜRKİYE BANA SATAN YANILIR HEM DÜNYADA ÇIKAR HEMDE AHİRETTE ... BEN GÜVENDİM TOP ONDA ARTIK
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:00 ----------
TEŞEKKÜR EDERİM...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:01 ----------
HAY ALLAH RAZI OLSUN UMARIM MOTORUNUZA KAVUŞURSUNUZ EN KISA ZAMANDA VE KAZASIZ BİR ÖMÜR BOYU BİNERSİNİZ BU ARADA 06 AG 0398 PLAKA GÖRÜRSENİZ SELAM ÇAKARSINIZ
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:02 ----------
FOTOĞRAF EN KISA ZAMANDA İNŞALLAH BENİ Bİ ÇEKEN BULURSAM
güle güle kazasız sürüşlerle, kendinizi bilerek kullanmanız dileğimle.
AMİN ALLAH RAZI OLSUN ANKARAdaşım
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:05 ----------
çok teşekkür ederim saolun bu güzel dilekler için amin cümlemize kaza bela vermesin inşALLAH
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:06 ----------
amin ALLAH razı olsun daha iyisi tüm motorseverlerin olsun inşALLAH
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:08 ----------
estağfirullah teşekkür ederim sizlere daha iyileri nasip olsun ...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:11 ----------
TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH CÜMLEMİZE KAZASIZ BELASIZ SAĞLIĞIMIZ EL VERDİĞİNCE BİNMEK NASİP ETSİN...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:12 ----------
TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH CÜMLEMİZİ KAZADAN BELADAN BÜTÜN İNSÜCİNSTEN ŞERDEN VESVESEDEN GÖZDEN NAZARDAN KÖTÜ İNSANLARDAN CAHİL CÜHELADAN TÜM ŞERLERDEN KORUSUN
Egitim almanizda fayda var, simdi elinizin altinda alisik olmadiginiz keyifli bir guc var, gazi acinca uzuyor olmak, daha dengeli bir motora sahip olmak bunlar egitimsiz ama kendi tecrubesini kazanmaya calisanlar icin biraz gizli tehlikeler icerir..
Hayirli olsun.iyi gunlerde kullanin aracinizi.cok guzel bi duygu gercekten.allah kaza bela vermesin insallah.
EVET HAKLISINIZ TABİKİ GERÇEKTENDE BÜYÜK VE GÜÇLÜ BİR MOTOR GAZA YÜKLENDİMİ UZUYOR MÜKEMMEL BİR ZEVK
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:56 ----------
ALLAH RAZI OLSUN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. ALLAH KİMSEYE KAZA BELA ŞER VERMESİN İYİ GÜNLERDE KULLANALIM HEPİMİZ HAYAL EDENLEREDE EN KISA ZAMANDA NASİP ETSİN ALLAH C.C.
Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Mutluluğun daim olsun.
herkese benden helva ebsc ye yok şaka bir yana hayırlı uğurlu olsun. EĞİTİM ALIN.
İNŞALLAH MAŞALLAH ALLAH ALLAH ALLAH La ilahe İLLALLAH ALLAH ALLAH BİSMİLLAH YARABBİ RESULULLAH ALLAH ALLAH.
Saolun daha iyisi sizin olsun ...
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:20 ----------
hehehe ... teşekkür ederim söylemesende yemiş kadar oldum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:22 ----------
amin
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:23 ----------
Amin çok sağolun cümlemize inşALLAH ...
ZAFER HAZIRLIĞI SEVER.
SİNCE 571-1299-1453-1907
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)