Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motor almayı düşünüyorum

REKLAM ALANI

Öncelikle selamun aleyküm,

Abiler şubatta 18'im inşallah. Youtube'dan videolar izlerken bi baktım motorlarda buldum kendimi vloglar olsun vs vs, çok heves yaptım 18'imde A2 ehliyet almak istiyorum başlangıç için iyi bir motor almak için bütçe nedir? Motorla birlikte giyeceğim ekipmanlar falan nasıl olmalı? Motor alırken nelere dikkat etmeliyim? Honda CBR 250RR başlamak için nasıl bir motordur?
    ve tecrübelerinizden bilgi almak isterim şimdiden teşekkürler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mccxcix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-07
    Alıntı Beek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öncelikle selamun aleyküm,

Abiler şubatta 18'im inşallah. Youtube'dan videolar izlerken bi baktım motorlarda buldum kendimi vloglar olsun vs vs, çok heves yaptım 18'imde A2 ehliyet almak istiyorum başlangıç için iyi bir motor almak için bütçe nedir? Motorla birlikte giyeceğim ekipmanlar falan nasıl olmalı? Motor alırken nelere dikkat etmeliyim? Honda CBR 250RR başlamak için nasıl bir motordur?
    ve tecrübelerinizden bilgi almak isterim şimdiden teşekkürler.
    18'inde sana fazla bir motor, ayrıca zaten Türkiye'ye gelmeyecek, en azından 2017 yılı için kesin bir bilgi.
    "Olmadı Diye Sızlandığın Duaya,Gün Gelir Olmadı Diye Şükredersin."Şems-i Tebrîzî

18'inde fazla bir motor derken anlayamadım? Zaten ilk elden sıfır almayacağım 2.el düşünüyorum 250liklerin ikinci elleri dolu piyasada

Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    Parana gore degil tecrübeye göre motor alınır.

watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speederbike
    Vloglara falan takılmışsanız kabaca bir fikir edinmişsinizdir zaten. Kararsız kaldığınız noktaları belirtirseniz insanlar daha çok işinize yarayacak görüş sunabilir size.

Mete Han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Başlangıç için şekli önemsemeden oturuş pozisyonunun rahat olacağı (ki ben genelde motosiklete racing ile başlanmasına bu yüzden karşıyımdır), motosikletlilerin trafikteki yerini daha rahat kavrayabileceğin, trafikteki bilumum hayvanatı tanıyıp analiz etmene olanak sağlayacak bir şeyle başlamalısın. Bunun için de commuter tipi bir şeyle başlaman daha sağlıklı olacaktır senin için(sonradan motorlardan soğuyup pişmanlık duymaman adına)Yamaha YBR 125 ya da Honda CB125E güzel bir seçim olabilir mesela, ilk etapta hiçbir sorun çıkarmaz sana bu ikisi. Oturuşları gayet rahat, hızları da başlangıç için ideal sayılabilecek seviyededir.
    Ekipman işine gelince, bütçene göre ekipmanını tamamladıktan sonra kalan paranla motor alman daha iyi olur. Motor aldıktan sonraya bırakma ekipman işini.
    Zirveye ulaştığında beni hatırla.

Stock Sever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RS200
    Kardeşim bu konunun cevabı fixtir. Ybr125 veya cbf150. Eğer öğrenciysen ve cebin sağlam değilse o iş yaş. Nerden baksan sıfırdan ehliyet +1000 üstü tutuyor. Şehire göre 1000 de sigorta, mimimum 1000 ekipman, hadi abicim motora da 3000 de. Motora baktıracan ettirecen. Kafadan 6000 6500 gider. Ben de hesapladım 20 yaşındayım işin içinden çıkamadım.
    HONDA

#BZ3082

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)