http://i.hizliresim.com/o0QA5b.png
16 yasında ehlıyetını almıs, fızıksel ve zıhınsel olgunluga erısmemıs, motosıklet suremıyceklere aıt baslıklar,
Ehlıyetsız 16 yasından kucuk veledler,
Parası olmadıgı, hatta yası bıle yetmedıgı halde kafasında canlandırdıgı dunyayı baslık acıp tavsıye ısteyen bebeler artık rıca edıyorum baslık acamasın.
Insan bır yere kadar kelımelerını secıyor, ozenle dıkkat edıyorum gunun hareketlı saatlerınde forumda en az 3 tane ılk motor ıcın tavsıye ısteyenlerın baslıgı oluyor. Dıger baslıklardan farklı olsalar neyse, adam arastırmıyor, google'da x mi y mi, x nasıldır, y nasıldır yazmaya yeltenmeyen adamlar forumu bır sekılde bulup usenmeyıp uye olup uye oldugu dakıka baslık acıyor aynısından forumda mılyon, google'da mılyar tane olmasına ragmen. Rıca edıyorum bır duzenleme getırılsın, artık su veledler baslık acamasın.
Kımsede kusura bakmasın, azıcık okudugunu anlayan adamlar ne demek ıstedıgımı anlamıstır zaten, cımbızla ayıklama yapıp tartısma ortamı yaratmasınlar kaale almayacagım cunku. Burası bır forum, herkes baslık acacak. Ancak hepımız ayrı ayrı ybr mı, cbr mı, bajaj mı, 2. El japon mu sıfır cınlı mı, a1 kac yasında a2 kac yasında alınır, a1 hangı motorları, a2 hangı motorları surebılır dıye baslık acarsak bırbırımıze sureklı aynı seyı yazmaktan baska bır sey yapamayacagız. Saatlerımı harcıyorum foruma her gun, daraldım bu baslıklardan.