Ben yaklasik 3-5 Aydir bu forumdayim daha dun uye oldum ve ilk motosiklet basliklari fazlasiyla acildi ve baya bilgi edindim bende alicam yakinda bi motor ama baslik acmiyorum zaten fazlasiyla var acmadan once okuyup bilgi edinseniz keşke
Ben yaklasik 3-5 Aydir bu forumdayim daha dun uye oldum ve ilk motosiklet basliklari fazlasiyla acildi ve baya bilgi edindim bende alicam yakinda bi motor ama baslik acmiyorum zaten fazlasiyla var acmadan once okuyup bilgi edinseniz keşke
Herkesin konu açma hakkı var ama bildiğim kadarıyla da forum kurallarında, konu açılmadan önce önce o konuyla ilgili açılmış başlık olup olmadığına bakılması isteniyor. Hal böyleyken, zırt pırt açılan benzer konulara uygulanacak şey bellidir, konu kilitlenir, açan da uyarılır. Yok ben yanlış biliyorum ve böyle bir kural yoksa amenna. Ama o kural varsa, ya kaldırınız, ya da uygulayınız.
Forum Kuralları'nda yazan bazı kurallar (http://www.motosiklet.net/forum/mt-hakkinda-elestiriler-sorular-oneriler-duyurular/75188-forum-kurallari-ve-ceza-sistemi.html):
-Son günlerde önüne gelen mesajının içeriğiyle alakasız "konu başlıkları yazmaya başladı. Yeni bir başlık açarken "Lütfen Yardım", " Acele Yardım" gibisinden konunun içeriğiyle alakasız başlıklar açmak yasaktır. Lütfen mesaj içeriğini anlamlı bir şekilde özetleyebilecek kısa bir cümle kullanarak başlığa konu belirtiniz.
-1.2.27. Site üyeleri yeni bir konu başlığı açmadan önce o konunun forumda mevcut olup olmadığını kontrol etmelidirler. Bunun için forumun arama özelliği kullanılabilir. Aynı isimli veya aynı içeriği içeren konular açılamaz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)