neden doğru dürüst kışlık tulum satılmaz bu ülkede?
Reklamlar
-
enable adlı üyeden alıntı
Ben torchsuit pro kullanıyorum, geçen sene yaptığım kazayı hatırlayanlar vardır, 20m civarında asfaltta sürüklendim, bizzat kendim test etmiş oldum, tulum görevini yaptı, bazı yerleri hasar gören tulumu Hüseyin abiye tekrar gönderdim ücretsiz onarımını yaptı. Kışın pantolon gömlek üzerine bir yelek onun üzerine tulum giyiyorum.
Diğer yabancı muadilleri ile kıyas yapamam onları kullanmadım, yerlisi varken kullanmak ta istemem.
Sizin kullandığınız pro (4 mevsim) tulumu muydu yoksa prolight olan yazlık versiyonu mu?
Bende bu tulumdan almak istiyorum, ağırlıklı olarak bahar+yaz mevsiminde motor kullanıyorum.
2 modelde kullanılan kumaş farklı ;
pro (4 mevsim)-> nefes alabilen kaplama yapilmis 500 denye DUPONT CORDURA dayanikli kumastan uretilmistir. Terletmeyen, hava alan astar kullanilmistir.
Prolight (yazlık) -> Polyester file kumastan uretilen bedenin eklem bolgeleri guclendirilmis cift kat file kumas kullanilmistir. Arka bolgesi 500 denye duz kumastan cift kat uretilmistir.
pro (4 mevsim) olan modelin kumaşı daha iyi... Acaba 4 mevsim pro modelini alsam yazın kullanımda sıkıntı olur mu?
geridönüşünüz için şimdiden teşekkürler
Reklamlar
-
otchill adlı üyeden alıntı
Sizin kullandığınız pro (4 mevsim) tulumu muydu yoksa prolight olan yazlık versiyonu mu?
Bende bu tulumdan almak istiyorum, ağırlıklı olarak bahar+yaz mevsiminde motor kullanıyorum.
2 modelde kullanılan kumaş farklı ;
pro (4 mevsim)-> nefes alabilen kaplama yapilmis 500 denye DUPONT CORDURA dayanikli kumastan uretilmistir. Terletmeyen, hava alan astar kullanilmistir.
Prolight (yazlık) -> Polyester file kumastan uretilen bedenin eklem bolgeleri guclendirilmis cift kat file kumas kullanilmistir. Arka bolgesi 500 denye duz kumastan cift kat uretilmistir.
pro (4 mevsim) olan modelin kumaşı daha iyi... Acaba 4 mevsim pro modelini alsam yazın kullanımda sıkıntı olur mu?
geridönüşünüz için şimdiden teşekkürler
Bendeki pro yani kışlık olan, kışlık diyorum çünkü bu tulum bahar ve yaz aylarında giyilemez. Hamama girmiş gibi ter atmak istiyorsan başka. Yazlık olan size uygun bence.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)