Euro 4 formları 2017 de ülkemizde geçerli olacak ve Euro 4 formlarına göre Abs zorunlu...
Bir yerde okudum biraz önce de böyle bir durumun olması birçok motosikleti özellikle Çinli grubunu çok etkileyecektir diye düsünüyorum.
Bilginiz var mı ?
Euro 4 formları 2017 de ülkemizde geçerli olacak ve Euro 4 formlarına göre Abs zorunlu...
Bir yerde okudum biraz önce de böyle bir durumun olması birçok motosikleti özellikle Çinli grubunu çok etkileyecektir diye düsünüyorum.
Bilginiz var mı ?
belki seneye olur ama çok sevincek birşey dğeil fiyatlar artıcak
Satıcılar yıllardır çinlileri ABSli diye sattı.
Adam bin liralık çinli de ABS var diyor
Kısaca yazarlar üzerine yine yola devam..
Euro 4 abs yi zorunlu hale getiriyor fakat burda cc ayrımı model ayrımı olabilir mi bilemiyorum. Örneğin 125 cc ve altı motorlarda olmayabilir. Kesin bilgim yok.
Bugüne kadar zorunlu olmamasına anlam veremiyorum
Euro 4 normlari ulkemizde uygulamaya gecerse ABS zorunlu olabilir de, olmayabilir de..
Ama zorunlu olsa bile, o kadar da zorunlu olmaz.
Gecerse degil dostlar, Turkiye 2017de Euro 4'e gecmis olacak.
Yani 250likler yerine 300lukler gorecegiz(250likler eur4e uymuyor) = %17 yerine %37 OTV.
Euro yuzunden 1,5 aya sapikca pahalilasacak fiyatlardan bahsetmiyorum bile. Uzun lafin kisasi 2017de sifir motor almayi dusunuyorsaniz, daha cok dusunmeye devam edeceksiniz gibi.
Birde bizim motosiklette ötv vergi dilimlendirmesi nasıl biliyor musunuz ?
Google a yazdım ama herhangi bir bilgi buramadım her yerde
250 cc ye kadar %8 yazıyordu
250 cc üstü %37 yazıyordu
Öylemi ?
Türkiye'de montaj edilen Çinliler 2018'de Euro 4'e geçiyor, diğer ithal motosikletler 2017'de.
Zorunlu olur olmaz onu bilemem ama arabalarda bir ESP zorunluluğu geldi diye biliyorum.
Hyundai Accent'de de ESP var, BMW 520'de de.
Ama aynı ESP mi?
Değil.
Hamdım, piştim, hala hamım.
Avrupa birliğini belki millete soracaklar ya ABS'li motor istiyosanız AB'ye evet dersiniz artık
125 Cc lik modellere kesin olarak gelir mi acaba bu abs zorunluluğu? Gelirse mesela YBR 125 in fiyatı ne kadar artar 0 değeri olarak ? şuan 6.200 küsür
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)