Onlar araç Motorsiklet araçmı dedi ya laa...
-
Arkadaşlar dün başıma gelen komik ve sinir bozucu bir olayı anlatmak istiyorum..
İstanbul 212 avm bilen bilir dün motorsikletim ile oraya gittim.basin ekspres yolunun olduğu taraftan giriş yapicaktim.motorsikleti orada bulunan simit sarayinin önüne park ettim. Bu arada park eden araçlarda var ve normalde araç park edebiliyor tek motorsiklet park eden benim.
Motordan indim tam avm giriş yapıcam eli belinde artist konuşmayı bilmeyen güvenlik geldi buraya park edemezsin dedi.dedim ki iki dk işim var Çıkıcam. Aşağıya park et orada sabaha kadar dur kardeşim istersen dedi. dedim hayırdır burası yasakmi evet yasak dedi.park eden araçları göstererek dedim bunlar neden park ediyor benim motor yer bile kaplamıyor onlara yasak değil motorami yasak. Kardeşim onlar ARAÇ dedi önce pis pis güldüm dedim bune bu araç değilmi bana demezmi o motor bu sefer sinirlendim sen bunu araçtan saymiyormusun kardeşim bu araç olmasa devlet benden mtv almaz onuda bilmiyorsan motorlu taşıtlar vergisi araçlarda alıyorlar .bu araç olmasa şu gördüğün arabalara takılan plakayı bana vermez .bunu kullanabilmek için ehliyet alınıyor onu biliyormusun oda var bende .ha bide ruhsat var çıkarttım ruhsatı bak.bu araç olmasa bunlar bende olmaz dedim.. Sonra abi yönetim izin vermiyor benlik değil demeye başladı. Dedim kardeşim o zman yönetim istifa...
Malesef motorsikletleri araç olarak görmeyen zihniyetler var. Ne olacak ne zaman anliyacaklar motorsikletin bir arac olduğunu...merak içindeyim...
Reklamlar
-
Cevap veriyorum. Hiç bir zaman
-
-
Salı günü Cuma namazından sonra anlarlar! Galiba! Belki! Bi ihtimal! Ama 150 yıl sonra falan!
-
Siz bindiğiniz aracın ismini doğru bilmezseniz milletin onu araç saymasını da beklememelisiniz.
-
watercolours adlı üyeden alıntı
Siz bindiğiniz aracın ismini doğru bilmezseniz milletin onu araç saymasını da beklememelisiniz.
Yazar bu yazısında, "Motorsiklet değil motosiklet." demek istemiştir.
-
Çekip youtube kanalımda yayınladığım videolar için mailler alıyorum. Bunların başında ise, sen aranıyorsun yorumu var.
-Evet araç üzerime sürüyor ben aranıyorum.
-Araç geçiş üstünlüğüm olan yolda görmezden geliyor ben aranıyorum.
-Kırmızıda dibime kadar giriyorlar ben aranıyorum.
-Ara yoldan umarsızca çıkıp, nasıl olsa motor duru diye üzerimize sürerler ama hep ben/biz aranıyoruz.
Çok fazla saygısız sürücü var ve bunlarla mücadele etmek mümkün değil :(
-
Böyle birisi herhangi bir şey için yasah diyor ya...
Şeytan diyor ki...
Hamdım, piştim, hala hamım.
-
Tabaliki degil araclar bedeni motorlar ruhu tasir.. teesuf ederiz..
-
Bence ısrarla motoru oraya koydurmaması bu alışveriş merkezinin bulunduğu muhit ve yakınlardaki apaçi lerden daha önce çokça rahatsız olması.
Bu öküzler camiayı fena karalıyorlar. müdürü bunları yanaştırma deyince sana da aynı davranmış sonra da beni aşar demiş zaten
-
Motosiklet sürücülerinin büyük bir çoğunluğunun ekonomik durumu iyi olmadığından, sevmiyorlar fakirleri diyelim. E bu haliyle ekonomik durumu iyi olan motosiklet sürücülerine de yansıyor. İletişim kurmayı beceremiyor olabilir ama bence güvenlik görevlisinin bu konuda bir inisiyatifi yoktur. AVM yönetimi "yaklaştırmayın fakirleri buraya" demiştir.
-
ya gerçekten allah sabır versin, ben sinirli biriyimdir. çok şükür bana denk gelmiyor böyle tipler. büyük ihtimal olay çıkar bana denk gelirse yada o adama suikast planları yaparım orada sayıca çok iseler.
-
watercolours adlı üyeden alıntı
Konuyu yanlış anlamışsıniz herhalde.motorsikletlerin bir araç olduğunu insanlar ne zaman anlayacak.biz motorsiklet kullanicilari hep ikinci planda olduğumuzu çok fazla yer kaplamamasina rağmen hep park sorunu yaşadığımızı bir kez daha dile getirmek ve başımdan geçen olayı paylaşmak istedim.profil resminizden de anladığım kadarı ile siz 2 tekere (MOTORSİKLET) gönül verenlerden değil 4 tekere gönül verenlerdensiniz sanırım.ayrica teşekür ederim bindiğim aracın gerçek isminin motorsiklet olduğunu bana öğrettiğiniz için pardon motosiklet telefonun azizliği işte otomatik yazımda kendi bildiğini yazıyor ..ama dışarı çıkın bu iki tekerin hala bir araç olduğunu bilmeyen çooook kişi var.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)