Honda Temmuz fiyatlarını açıklamış. CBR125 4970 YTL olmuş. CBF250 nin fiyatı değişmemiş 7088 ytl. cbf250 nin fiyatı değişmeden 2.el bi twister alabilsem iyi olacak.
http://www.honda.com.tr/motosiklet/pages/?page=fiyat
Honda Temmuz fiyatlarını açıklamış. CBR125 4970 YTL olmuş. CBF250 nin fiyatı değişmemiş 7088 ytl. cbf250 nin fiyatı değişmeden 2.el bi twister alabilsem iyi olacak.
http://www.honda.com.tr/motosiklet/pages/?page=fiyat
Honda ayıp etti ya, zaten millete pahalı geliyodu yine yükselmiş fiyatlar
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
yuhhhhhh yaniii plakayla vs 5.500 oldu cbr
Yeni yine yeniden
walla haklısın bende cbf 250 duşünüyorum ama sıfırını alamambrody adlı üyeden alıntı
temız bır 2.el bulursam hemen alacagım...
____it's my life_1982____
yaaa 2-3 ay önce honda 600rr 16.000 ylt şimdi 20.500 ytl bu ne yaaa yakın motor fiyatları araba fiyatlarını geçicek . birde bu honda fiyatları ya yamah asuzuki kawasaki onlara hiç bakmamak lazım yaa bu nasıl vergi bazen yurt dışı fiyatlarına bakıyomda içim cızzz cızzz ediyor dışardan motor getirtmenin bir yolu yokmu yurt dışında özellikle 2.el fiyatlar çok düşük
satılanlara zam elde kalanlar beklesin biraz
ucuzlar die beklerken ii cene zıcmış fiatlara saten bi çoğumuz almak iştioruz ama pahalı die alamıoruz suraya bak ya vala benim için honda ii cene hayal oldu beat benim için beatdi artık:(:(:(:(: illa çin malı alın diolar he resmen:(:(:(:(
bizim cbr 125 işi yattı herhalde zealsun 200 gs alacazz mecburen
Honda CBR 1000 RR acaba 2007 yılında değişiklik yapacak mı? eğer modelde değişiklik yapmayacaksa 2006 model alacam bitane Siyahı çok hoşuma gidiyor birde RS3 eksozu taktımmı offf
ya bmw ye yamaha ya bakınca hondanın fiyatları uçuk değilki??
bi ybr 3500-4000 ytl cbr da spor motor okadarcık grenaj farkı olacak yani...
benım motorun emsali bile değil diyeceğim motor bmw de 23.000 ytl çok fark var yani...
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
şimdi 2.el cbr lere bakın hepsi fırlar neyse ben düşünmediğim için gerenk yok gerçi benim motorda 3.100 den 3.600 oldu ama neyse
valla bence honda kalitesine az bile. ama benim gibi motor sevdalıları için çinlilerden başka seçenek kalmıyo ona üzülüyorum.. çinli parasına en iyi today alabilirim sadece.
Hergün uyandığımda bu gün alıcam o motoru gibi bir hisle uyanıyorum ama böle haber ler aldıkça o günün yarın olduğunu anlıyorum
trans 16 olmuş ne diyelim dalgalı dolar kuru gözün körolsun işallah
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
İsterse fiyatlar düşsün 1000 ytl olsun bu motor ben yine alamıycam
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
honda 1000 ytl yapsa ben alırım
Yeni yine yeniden
okan4037 adlı üyeden alıntı
dabi dabi dabi...
CBR 600F Honda,
honda hayat onda
Yeni yine yeniden
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)