Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

KTM mi Kawasaki mi ?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    KTM Duke 200
    Bir KTM Duke 200 kullanıcısı olarak kısa bir biçimde KTM'den bahsetmek istiyorum.

Titreşim ; bir tek silindirli makine olarak , olması gerektiği kadar var diyebilirim.Uzun sürüşlerde etkileyebilir.Ancak şehir içi ve kısa seyahatlerde kesinlikle rahatsız eden bir yanı yok.Öte yandan , titreşimi minimize etmek adına , elcikleri , ayak padlerini , seleyi daha kaliteli parçalarla değiştirirsen çok faydalı olur.

Yakıt ; 2016 kasım ayı olarak 4,76 olan benzin ile hesap edersek , bir depo ile (sanırım 11,6 lt.) 250 ile 300km arası yol yapıyorum. (şehir içi , orta ve üst devirli) Kaç Lt. yaktıgını siz hesap edin dostlar.
    Yedek parça ve işçilik ; Kesinlikle çok pahalı.Ben bir öğrenci olarak , cebimin bayağı yandıgını hissediyorum. Çok yatıp kalkarım motorda , sık sık masraf cıkarırım diyorsan şayet ; uzak dur. Sadece KTM'den değil. Kawasaki'den de uzak dur. Yoksa gerçekten epey para harcarsın.

Basit bir örnek vermek istiyorum.
    Sol ayak braketinin(motorun ayakta durmasını sağlayan ayaklıgın sabıtlendıgı yer-alumınyum-) yuvası kırılmıstı. Haliyle motor durmuyordu ayaklıgın uzerınde. Değiştirmek için SPORMOTO'ya gittim. Çok kısa sürede hallettiler. Parça ve 6 adet somun değişti. Fiyatı tahmin etmek ister misiniz ?
    270 TL'cık (!) .. 150 lira braket , 6 adet somun 60 TL'cik (!) ve 60 TL'cik işçilik.. Ne siz sorun , ne de ben söyliyim. Yine gerildim. Herneyse .

Şehir içi kullanım , aralardan rahatlıkla geçmek , öğrenmek ve keyif almak istiyorsan şehir içerisinde , gerçekten tercih edilebilir.
    Ancak , ben uzun yol yapıcam abi , 500 git 500 gel yapıcam , kıçım uyuşmasın , belim ağrımasın diyorsan Kawasaki tercih et. Daha komforlu kesinlikle.
    Daha detaylı sormak istersen özelden yazabilirsin. Şimdiden hayırlı olsun.
    Ultraviolet bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    beko12345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Dl 650 V-Strom K8 , Kuba blackcat
    Bu titreşimi abartmıyormusunuz arkadaşlar.

Duke 200 sürdüm 390 sürdüm.

Hatta kendi sahip olduğum 2013 model yeni kasa Vibratör dediğiniz Tvs apache ile defalarca Bursa-Kütahya git gel yaptım. Hemde hiç mola vermeden.

Ben anlam veremiyorum bukadar titreşim takıntılı olmayı.

Yanlış anlaşılmasın Ktm alın demiyorum ben sadece titreşim üzerine gelen işte vibratör , traktör vs gibi yorumlara çok takılmamanı öneririm.

Bu konuda pek titreşimden vurulmamış Ktm ye ama ben bu yorumumu bu tarz konularda hep titreşimden vurulduğu için önceden belirtmek istedim.
    pridefirus bunu beğendi.

serhat207 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NSS FORZA 300
    Ktm ile şehir içinde sıkışık trafikte sol elim uyuşmuştu bir keresinde titreşimden dolayı bu da böyle bir anımdır.

Motosikleti
    KTM Duke 250
    Alıntı serhat207 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ktm ile şehir içinde sıkışık trafikte sol elim uyuşmuştu bir keresinde titreşimden dolayı bu da böyle bir anımdır.
    O olay titreşimden değil, motora oturmayı bilmemenizden kaynaklanıyor. Depoyu bacaklarla tutmayıp bütün ağırlığı kollara ve bileklere yüklerseniz, 4 silindirde de uyuşursunuz.
    cıbırlover1 ve pridefirus bunu beğendiler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Duke 250 17
    KTM.(onkarakter)

Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    Gazi actinmi hangisi tekere geliyorsa o...

Memory42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja 300 , CBR 650F, Rc 390
    Kesinlikle 1 km de olsa üstüne oturun iki modelinde, ben ninja ile kaza yaptıktan sonra rc250 deneyip almak istedim. Oturdum yarım saat kullandım titreşim elbette çift silindire göre bariz fazla ama oturuş okadar sıkıntılı gelmedi bana yalnız deposu küçük olması sebebiyle kawa gibi saramıyorsunuz. Birde neden bilmiyorum ama kawanın ruhu yoktu ktm de, bunu binen anlar kağıt üzerinde anlaşılmaz...

KmlTkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja300 ABS
    KAWASAKİ NİNJA 300 .
    Kontrol edemediğin güç , güç değildir.

kuvvetmira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ktm Exc250+vstrom 650
    bence kawasaki ninja 300 yabancı bir forum sitesinde rc 390 jant kırılıyorh sayfaya bakarsan görebilrsin
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...sizligi-3.html

Jemand - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-10 SP
    KATAMASAKİ

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)