Pulsar ns 200 stop etme sorunu
Reklamlar
-
merhaba arkadaşlar...
bilmiyorum sizlerde de oluyormu bende toplamda 10 kez falan oldu... motoru alalı 15 gün falan oldu şu anda 1000 km'deyim. rodajda olduğu için dikkatli de kullanıyorum fakat yolda giderken debriyaja bastığımda birden stop ediyor sonra tekrar çalıştırıyorum. servise sordum olur bazen öyle dediler... sizce neyden kaynaklanıyor?
not birde stop ettiğinde saat ayarları falan gidiyor tekrar nasıl ayarlanıyor bu zımbırtı?
vereceğiniz cevaplar için hepinize teşekkür ederim şimdiden sağolun
Reklamlar
-
MhmtEns adlı üyeden alıntı
MERHABA ARKADAŞLAR...
SERVİSE SORDUM OLUR BAZEN ÖYLE DEDİLER...
Servis sorunu çözmüş görünüyor, ancak ben yine de yardımcı olayım.
Debriyaja basmayın.
Şaka bir yana bu modelin kronik sorunlarından bir tanesi bu, çözümü var mı yok mu bilmiyorum.
-
MhmtEns adlı üyeden alıntı
MERHABA ARKADAŞLAR...
BİLMİYORUM SİZLERDE DE OLUYORMU BENDE TOPLAMDA 10 KEZ FALAN OLDU... MOTORU ALALI 15 GÜN FALAN OLDU ŞU ANDA 1000 KM'DEYİM. RODAJDA OLDUĞU İÇİN DİKKATLİ DE KULLANIYORUM FAKAT YOLDA GİDERKEN DEBRİYAJA BASTIĞIMDA BİRDEN STOP EDİYOR SONRA TEKRAR ÇALIŞTIRIYORUM. SERVİSE SORDUM OLUR BAZEN ÖYLE DEDİLER... SİZCE NEYDEN KAYNAKLANIYOR?
NOT BİRDE STOP ETTİĞİNDE SAAT AYARLARI FALAN GİDİYOR TEKRAR NASIL AYARLANIYOR BU ZIMBIRTI?
VERECEĞİNİZ CEVAPLAR İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM ŞİMDİDEN SAĞOLUN
Senden kaynaklı değil bu sorun-ara sıra kafasına göre yapar...
-
Stop etme şanş işi galiba. Bende 2014 model var. 2. El aldım. Aldığım kişide iken 3-4 kez stop etmiş. Ben aldığım ilk gün stop etti şuan 1000 km oldu yaklaşık ve bir daha stop etmedi.
-
Her bajaj bir gun stop edecektir.
-
Enjeksiyona yazılım attırınca stop etme pek kalmıyor ama düşük devirde torksuzluk aynen devam ediyor. Önce enjeksiyona paralel çalışan, sensör değerlerini değiştirerek enjeksiyon beynine motoru olduğundan daha hızlı çalışıyormuş gibi gösteren bir sistem yapmayı düşündüm ama her Pulsarda ayar tutmaz sanırım. Sıfırdan enjeksiyon beyni yapmayı düşünüyorum. Eğer montajı kolay, verimli ve sağlam bir sistem olursa satabilirim de. Orjinal enjeksiyonu da tamamen iptal etmeyi düşünmüyorum, yedekli olacak biri arıza yaparsa 1-2 anahtar kapatıp diğerine geçilebilecek Arıza yapmaz da işte güvenilir olsun.
-
2 yıldır kullanıyorum. Bende de vardı stop etme.Geçen sene bi yazılım güncellemesi yaptılar. Sonrasında bir sıkıntı yaşamadım. sanırım biraz şans işi.
-
ya ben bu motor ilk çıktığı gunden bu yana her fırsatta soyluyorum şu dandık motoru almayın bunun kronık sorunları var ,malzeme kaliteside gidonda yer alan açma kapama tuş yerlerinden bile anlaşılıyor ,bunun ucuz,tipli ,guclu sanıp genç arkadaşlar ilk motoru olarak alıyorlar lakin bilmediklerinden.. evladiyelik motor değil 1-2 sene sürüp satmadıktan sonra çok buyuk sıkıntı çekersiniz .başlarının lafına kanmayın
dun youtube da bu motorun duştukten sonraki halini gördüm yahu bir motor düşer maşası yamulur gidonu bukulur anlarımda jantının göbeği tamamen nasıl kırılır ya (2:30 dan itibaren izleyin)
kronik sorunları zaten youtube da birsürü var ama çözümü yok ve bunu halen deli gibi savunan ve alan binlerce kişi var
-
motorcu48 adlı üyeden alıntı
ya ben bu motor ilk çıktığı gunden bu yana her fırsatta soyluyorum şu dandık motoru almayın bunun kronık sorunları var ,malzeme kaliteside gidonda yer alan açma kapama tuş yerlerinden bile anlaşılıyor ,bunun ucuz,tipli ,guclu sanıp genç arkadaşlar ilk motoru olarak alıyorlar lakin bilmediklerinden.. evladiyelik motor değil 1-2 sene sürüp satmadıktan sonra çok buyuk sıkıntı çekersiniz .başlarının lafına kanmayın
dun youtube da bu motorun duştukten sonraki halini gördüm yahu bir motor düşer maşası yamulur gidonu bukulur anlarımda jantının göbeği tamamen nasıl kırılır ya (2:30 dan itibaren izleyin)
https://www.youtube.com/watch?v=KtanY8b9blQ&t=480s
kronik sorunları zaten youtube da birsürü var ama çözümü yok ve bunu halen deli gibi savunan ve alan binlerce kişi var
Dişli küçültüp-170 yapmaya çalışmıştır vatandaş, ondan dolayı jant bu mukavemete dayanamayıp-kendini bırakmıştır/salıvermiştir...
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:39 ----------
AEA haklı çıkmış...Kuralkan'a kapak olsun..Tam bir F/P motosikleti...
-
"Yapar öyle arada" diyen servise gitmeyin. Bir mal aldınız ithalatcısını arayın Kuralkan'ı anlatın servis ilgilenmiyor hangi servise gideyim diye sorun.
-
200ns lerde kronik sayılabilecek bir sorun. bende bir ara çok fazla stop etmeye başlayınca rölanti sensörü diye bir şey taktılar ve rölantisini yükselttiler böylece düzeldi sayılabilir(ayda 1-2 defa yine yapıyor çok nadir de olsa). fakat rölanti yükseldiği için motoru çalıştırmak için gaz vermek zorundayım ve motor yaz aylarında hemen ısınıyordu. artık havalar soğuk ondan dolayı ısınma çok sıkıntı çıkarmıyor ama yakıt tüketimini de arttırdığını düşünüyorum. kesin bir çözüm bulabilirseniz bizle de paylaşın lütfen.
güvenli sürüşler.
-
motorcu48 adlı üyeden alıntı
https://www.youtube.com/watch?v=KtanY8b9blQ&t=480s
Herkes senin gibi zengin değil. Mahallede genelde yaşlı teyzeler böyle kulaktan dolma laflarla direk sağın solun ailesini kınarlar. Bırakın bu işleri sanki bindiğin motosikletin kralıda gelmiş burda sallıosun
-
webingo adlı üyeden alıntı
Herkes senin gibi zengin değil. Mahallede genelde yaşlı teyzeler böyle kulaktan dolma laflarla direk sağın solun ailesini kınarlar. Bırakın bu işleri sanki bindiğin motosikletin kralıda gelmiş burda sallıosun
Doğrudur...İnazuma-Pulsar'ın yanında ''kral''dır.
-
dyavol-77 adlı üyeden alıntı
Doğrudur...İnazuma-Pulsar'ın yanında ''kral''dır.
Gelecek yıldan sonra euro 4 olmadığı için çöpler listesine girecek ve absiz kral vah vah :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)