Sorun yok kırılsın depoda pulsarla 2 motorum kapıdada aracım yatıyor . Siz dikkat edin e5 ve otoyola girmeyin hızlı araçlar ' bu japon geçmeyelim" demiyor kamyon takip etmeyin
iyi geceler
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:49 ----------
Şimdi çok uzun süredir inceliyorum , pulsar alıp kullananlar memnun fakat almayıp nette okuduğunu gören pulsara binmeyen yada arkadaşında pulsar olanlar memnun değil. Kendisinde cbf , ybr olup arkadaşında pulsar olanlar başka birşeyin tribindeler
Kalite kalite kalite - japon japon japon ... Tamam eyvallah fakat şunu sormak istiyorum müsadenizle
Grenajlar mı çok kaliteli cbf ve ybr'nin pulsardan ?
Motor ömrü km sayısımı çok daha iyi ikisi 12 13 hp gücü geçmeyen makineler ?
Fren mesafesimi daha kısa ?
Yakıtlarımı çok farklı ?
Bu kaliteden kastımız nedir hani bir aydınlatırmısınız ?
Pulsar alıp yapamayıpda cbf ve ybr alınca daha fazlasını yapabilceğimiz şeyleri açıkalrmısınız ?
Hani cbf ve ybr'de ney sorun olmuyorda o sorun pulsarda oluyor kaliteden bahseden arkadaşlarım biraz aydınlatırmısınız yeniyim bilmiyorum ?
Sinyal, korna , marş tuşu felan mı bozuk su alıyor çalışmıyor mu ? Killswcih mi problem yaratıyor pulsar'dada diğerlerinde yaratmıyor dicem pardon onlarda sellektör düğmesi ve kill swich yoktu sanırım.
Cbf'nin avantajı sıfır vibrasyon onun yanında bol yağ yakıyor , ybr'nin yakıttan başka avantajı yok 125cc 2 tane adam akıllı kişi bindimi yokuşta canı çıkıyor zavallıımın . Hani arkadaşlar aydınlatın şuan pulsara binerek zarar edip satıp ybr yada cbf alırsam kar yapacağım bir konu varsa yapayım bende