cevabı belli tabikide pulsar daha ucuzdur .Onun parçaları bile 3-5 liradan başlıyor neden ama hiç düşündün mü :D
bende diyorum ki parçalarının kalitesiz oluşu ,tipli yapısı ,motor gucunu makul tutmaları tamamen pazarlama stratejisi ama daha bir tümsekte bile aa ne kadarda ince dökümmüş cant ne oldu diye vatandaş kasise girip çıkınca sonra ağlaşıyor :D
şimdi bazı gerekçelerle alınan malı haklı görebilirsin ancak şunu bılki kaliteden çok ödün verilen bir ürünü pazarlama stratejisi kurbanı olup almış olabilirsin.misal hindistanda butçe kısıtlı adamlar ucuz ama tipli ve ona buna ezilmicek bir motor yapıp bunu dunyaya ıhrac edip çok satmak derdindeydi nitekimde bunu başardılar fakat daha bunu uretebilecek ne altyapıları vardı nede teknolojıleri .apar topar turkiye pazarına getildi ancak servis ayağı tırt tı .e bi ktm bi kawasaki bir montojı kendileri derken kronik sorun halen daha çözülemedi çünkü bir honda yamaha vs değiller halen bu işte acemiler .e hindistanda boyle bir motor çok nadırde olsa stop etse ,parçası 2 seneye dökülse vs sorun olmazki adam lastik bağlar biner o motora ama avrupa vs standartları için düşük. türkiyede yıllardır mondial satışta 1. idi dolayısıyla bu pazar için çok uygundu bilmeyen tipine aldanan ,ilk motoru olup gaz açınca diğerlerinden geri kalmamak isteyen herkes alıyor ama unutmayın yolda seyır halinde iken stop edince arkadan araç gelmemesi için dua etmeyin
yanı lafı çok uzatmaya gerek yok gecenlerde bisiklet aldım türkiyede en çok satan bisiklet markaları 1.salkano.2.bianchi vs ama bunlar ıyı bisikletler değil gidip biraz daha ustune koyup iyi ama lüks olmayan birşey sectim lakin bu demekte değildir ki senın paran var benım yok konuşması kolay tamamen boyle birşeyde değil motosiklette yamaha ybr125 var sonuçta uzaya çıkılmıyor 40 kmhz fazla yapılınca taş gibi bir secenek varken insanlar sırf tipli-biraz daha güçlü olsun diyip saçma sapan birşeyler alıyorlar ya bunu anlamıyorum
herkesin tekeri düz bassın