Anket: Siyah mı? Beyaz mı?
- Katılımcı sayısı
- 22. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
Cbr250R - Siyah - Beyaz tricolor - Renk tavsiye
Reklamlar
-
Tekrardan merhabalar. Kısa bir süre önce motor tavsiyesi için başlık açmıştım. Bayi bayi gezip düşündüm taşındım. Cbr250 ile başlamaya karar verdim. Siyah gözüme hoş gözüküyor . Fakat kime sorsam beyaz daha güzel diyor. Açıkcası bende ikisinin arasında kaldım. Genel olarak hangisi daha güzel gözüküyor tavsiyelerinizi bekliyorum.
Reklamlar
-
Renkler tartışılmaz babuş, sen de tam aksine başlık açmışsın.
Ben istisnalar haricinde motorda siyahı pek sevmiyorum, detaylar görünmüyor, çekici gelmiyor.
SS tarzı motor alıyorsun, göze batsın, parlasın niye karalar bağlıyorsun?
Sarı al, kırmızı al, turuncu al ne bileyim renkli olsun.
Hamdım, piştim, hala hamım.
-
Dünyanın parasını verip 0 cbr 250 alacaksın,o makinaya o parayı vereceksin yani.Cılız 250 liğe .Yapma gözünü seveyim :(
-
Merhabalar.
Göze batan renkten kastınız nedir? Repsol turuncu olan modeli fakat çok yarışçı motoru gibi. Zaten 4 renk mevcut . Yeşil+siyah olan model hiç hoşuma gitmedi. Beyazı bayiide görme şansım oldu. Hoş duruyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:49 ----------
Daha yüksek cc bir motor ile başlayamam. Cılızdan kastınız diğer ss motorlarla karşılaştırmak ise KTM nin 250cc ve 200 cc olan RC modelini de inceledim. Motoru satarken çok zarar ediyorsun sanırım. 10 kişiye sorduğumda 11 kişiden Honda tavsiyesi alıyorum. Açıkçası bu durum beni diğer markalardan soğuttu. 1000 TL civarında para koyup Kawasaki Ninja250SL de almayı düşündüm. Fakat çok seri diyorlar. Tecrübem olmadığından riske atmak istemiyorum açıkcası. ABS olayı hoş.
-
Bende neon sarısı var. Gayet güzel, tavsiye ederim.
-
Neon sarı var bende, bence çok ama çok güzel duruyor, çok farklı bir havası var, beyaz siyah heryerde var alta motorumun resmini koyuyorum bence düşün derim...
-
Yeni cbr icin benim ilk tercihim repsol 2. Si tricolor
-
vhpfb44 adlı üyeden alıntı
Neon sarı var bende, bence çok ama çok güzel duruyor, çok farklı bir havası var, beyaz siyah heryerde var alta motorumun resmini koyuyorum bence düşün derim...
http://i.hizliresim.com/Y419pA.jpg
Jant şeritlerini nereden aldınız ?
-
pitho adlı üyeden alıntı
Jant şeritlerini nereden aldınız ?
Motorumun üstündeki bütün aksesurları anesten aldım, orda takıldı...
-
SS dediğin zaten yarış motorudur.
Şimdi CBR250R zaten 250 CC ne yarışı diyen arkadaşlar çıkabilir
ama Moto 3 kategorisi tam bu sınıfı ifade eder.
Benim Repsol'um vardı eskiden, eşim bile bunu satmadan yenisini alsan falan diyordu.
Öyle tatlı, öyle güzel yani.
Hamdım, piştim, hala hamım.
-
Repsolü yakından gördünüz mü?
İlgiden sıkılacaksınız yazarlar ya aynen onun misali...
-
ikisi de değil. Repsol candır.
-
Repsol çok güzel gözüküyor bence repsol rengini almalısın
-
Repsol kullaniyorum memnunum. 2. Tercihim tricolour olurdu.
-
kullanacak olan sizsiniz,hangisi hoşunuza gidiyorsa onu alın.
-
-
-
Siyahta al hrc de al bir gün birine binersin obir gün digerine
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)