Evet sorum başlıktaki gibi... hayret! Bi analizi olan varmı?
yoksa Zamcık yolda mı
Evet sorum başlıktaki gibi... hayret! Bi analizi olan varmı?
yoksa Zamcık yolda mı
yılbaşını bekliyo kökten otutturacak zammı
Hahahaha Honda bile şaştı bu işe
Benim merak ettiğim Bajaj niye yapmadı?
Aynen kesinlikle yılbaşını bekliyor.. Zaten şuan ellerinde Euro-3 e uyumlu motosiklet stoklarının olduğunu düşünüyorum..Şuan Türkiyede ki tüm motosiklet firmaları o stoklarını bitiriyorlar.. Bu yüzden o stoklar aslında doların yükselişinden etkilenmediler. Ancak o stoklar bitip yeni mallar ülkemize geldiği zaman cukka cukka
O zaman ''Honda koyar yolun sonunda'' Reklam sloganını bekliyoruz
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:09 ----------
yeni yıla iddialı fiyatlarla girecek olan honda yönetim kadrosuna sektörde çok tecrubeli bir isimle anlaştığı söyleniyor...
En istikrarli firmadir bu konuda. Bakiniz : 2013 yili ve devaminda Cbr 250 ve 600rr.
Adamlar o kadar otomatige baglamisti ki, mali alirken veya satarken seneye su anki tutar + geleneksel Honda zammini dusunurerek alisveris yapiliyordu.
honda zammı otutturduktan sonra zammı yiyenin çıkaracağı ses,,aaaaaaaaaaaaaaaaa
zammı yiyenin sesi
https://www.youtube.com/watch?v=9rqvQRHQVUw
Arkadaşlar durun ya uyandırmayın hondayı. Cbr250 alcam yeni yıla girmeden
Hemen alman lazım, bir sabah kalktığında çok geç olabilir.
fakirlik insana çok şey öğretiyor. yakında parça parça satın alıp 600cc toplamaya çalışacağım o derece
honda değil yamaha da yapmadı zam yanlış bilmiyorsam. 2017'de harbiden motosiklet piyasası çok garip olacak. yeni gelecek modeller, euro 4 yüzünden gidecek modeller ve bunlara yükselen doları da ekleyip karıştırırsak ortaya ne çıkacak merak ediyorum. sırf bu belirsizlik ve yükselen doların yeni yılda getireceği kalın zam yüzünden bu ay içinde kısmet olursa 0 km r25 alıp en az 3-4 yıl boyunca ekonomide sular duruluncaya kadar kullanmayı düşünüyorum. yükselen dolar ile birlikte motosiklet piyasasına sağlam bir zam gelecek. gelmeden önce motorunu alan aldı. alamayan yandı. kol gibi fiyatlar insanlarının canını yakacak. elimizdekinin kıymetini bilmeliyiz bir süre.
Honda Türkiye'ye haber verdim ben durumu. Üç vakte kadar gelir zamlar. Müşteri beklediğini bulabilmeli sonuçta.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)