Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bu Motor Alınırmı?

REKLAM ALANI

Öncellikle Herkese SelamunAleyküm Arkadaşlar Bu Motor Alınırmı Açıkçası ilk Motorum Olacak Daha Önceden Araba Kullanıyodum Şimdi Motora Geçmeyi Düşünüyom Bu Motor Kafama Yattı Ama Evrağı Yok Motor Önceden Çalınmış Şimdi Motoru Buldum Diyor Bu Motora Plaka Ruhsat Çıkarılırmı?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-2008-model-cbf-150-motorsiklet-takasli-ve-cep-telefonu-takasli-362998142/detay

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Duke 250 17
    Tövbe tövbe.

Motosikleti
    Lifan Tay 100 / Pulsar 200 NS
    Kendisi gitsin eğer motor onun üzerineyse büyük ihtimalle sadece ruhsat bedeli ödeyip trafiğe geri çekebilir geçmiş muayenelerini yaptırabilir.Ya da eski plakasını hatırlıyorsa kişinin sahipliğini emniyetin sitesinden doğrulayabilirsiniz. Bu haliyle alınmaz başınıza çok dert açar ilk çevirmede nanay

ufukt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bir tek çalıntıdır demeyi unutmuşlar
    zabuzaretta, YERUÇAĞI ve oxus bunu beğendiler.

Yani Motor Onun Üzerinde ise Motoru Trafiğe Geri Çekebilir Ve Çektikten Sonra Alsam Acaba Sorun Çıkarmı?

MrMud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Husqvarna TE250
    Hayatına ciddi bir renk katmak istiyorsan bu motoru kesinlikle almalısın
    ufukt bunu beğendi.

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    bende Kağıthanede oturuyorum bizim buralarda ırgız çoktur...yani bulaşmamanı tavsiye etmem...sıkıntı çıkarabilir..ve polis kontrolünde makinaya polis el koyar...yani hikayesi doğru olsa bile bu riske girilmez...

Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende Kağıthanede oturuyorum bizim buralarda ırgız çoktur...yani bulaşmamanı tavsiye etmem...sıkıntı çıkarabilir..ve polis kontrolünde makinaya polis el koyar...yani hikayesi doğru olsa bile bu riske girilmez...
    Kardeşim Beni Yanlış Anladın Benim Amaçım Bunu Böyle Alıp Kullanmak Değil Benim istediğim Buna Ruhsat Çıkarmak ? Çıkarabililirmiyiz?

Motosikleti
    İNTEGRA gitti şuan 50cc (150cc)arora vesta scooter
    satan kişi ruhsatı kaybettim veya motorun üzerindeydi çalınınca oda gitmiş vs.diyip trafiğe çekip yeni ruhsat çıkarabilir muayene vs istediği herşeyi yapar,,yok arkadaşım ruhsatı göndermiyor yok düşmanız vs bahanesi hiç inandırıcı değil,,

trafiğe gidip ruhsat çıkarması zor değil,bence yalan söylüyor

kendisiyle konuş trafiğe geri çek yeni ruhsat çıkar masraflar benden de bakalım ne diyecek,,anlattıkları yalansa kesinlikle kabul etmeyecektir

eğer kabul ederse masrafı ver al çok para tutmaz zaten,,ama kesinlikle bu şekilde alayım deme paranın gittiğiyle kalmaz bide hırsız damgası yer uğraşır durursun

başkasının üstüne olan motora şen bişey yapamazsın

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)