Korktuğum başıma geldi ....
Reklamlar
-
Evet arkadaşlar gerçekten korktuğum başıma geldi ve maltepeden yine işime gelirken 1. köprü girişinde hemde 2 noktada uygulamaya yakalandım. Neyseki allah şükür hallettim ama kendi kendime söz verdim ehliyet alana kadar tekrar motor yok. Başkomserimin demesine göre temmuz sonuna kadar çok sıkı uygulama varmış herkes dikkat etsin. Bence motorlarınızı biraz dinlendirin şurda 1 ay kaldı zaten ehliyeti almamıza.....
Reklamlar
-
Aman ha geçmiş olsun herkes senin kadar şanslı olmayabilir....
-
Sansli gununmus dostum ama dedigin gibi istanbul gibi bir yerde dikkatli olman sart, yoksa astari yuzunu geciyor ceza ile bu is.Akil kari degil zaten.
Sansli gununmus dostum ama dedigin gibi istanbul gibi bir yerde dikkatli olman sart, yoksa astari yuzunu geciyor ceza ile bu is.Akil kari degil zaten.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
geçmiş olsun kardeşim ne yaptın çorba parası mı verdin nası hallettin yani?
-
Abi ben iki nedenden ötürü alamıyorum motoru zam yemeyi bile göze aldım 1- Ehliyet yok önce onu halletmeliyim 2- Para tam hazır değil ama para önemli de değil krediyle taksitle bilmem ne alınıyor zaten önce ehliyet. Önce motoru alırsan bir şekilde biner insan önce kısa bir tur sonra daha uzun bir tur ve öyle gider. Aman dikkat arkadaşlar.
-
8 temmuzda sınava girenlerin eline ehliyet ne zaman geçer acaba???
Satılık Asya125t-Spidi mont
-
evet arkadaşlar doğrudur.ben de aylardır boğaz köprüsü üzerinden işime gidip geliyorum.ilk defa bu sabah durduruldum ve ehliyet ruhsat soruldu.
-
koray_77 adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun kardeşim ne yaptın çorba parası mı verdin nası hallettin yani?
Tamamen ikna kabiliyeti benim memurum rüşvet yemez iyi niyet önemli.
talkie adlı üyeden alıntı
8 temmuzda sınava girenlerin eline ehliyet ne zaman geçer acaba???
Ağustos Sonunu bulur ehliyetin elimize geçmesi
-
Ehliyet Almana Hiç Gerek Yok
şimdiki Polisler Rüşveti Verdiğinde Ehliyet Falan Sormuyolar Direk Geç Diyolar Eee Para Dünyasi Paran Varsa Poliste Yok
-
04 Temmuz 2006, 12:12
hmmm çok ayıpp... )))))
kurallar toplumları güvenli bir şekilde bir arada tutan unsurlardır. Ehliyet almanız isteniyorsa bu gene sizin güvenliğiniz için bunu unutmayın.. Ehliyet demek eğitim demek.. Cem Yılmaz ne demiş.. EĞİTİM ŞART.
Bu arada her meslekte olduğu gibi polis teşkilatı içine de sızmış çıbanlar var ama lütfen tüm camiayı bir kişi veya birkaç kişi yüzüne aynı düşünmeyelim nasıl tüm motorcular serseri değilse tüm polis abilerimizde düşündüğünüz gibi değil... Şahsen çok tanırım meslek olarak polis olupta bi çokk doktordan veya öğretmenden daha insan, daha yürekli (iyi yürekli kastım)..
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
-
04 Temmuz 2006, 12:24
Beni de bu sabah kontröl ettiler, köprüden gecmeden evvel. yolun solundan gidiyordum, artici kiz arkadasim polisin üstümüze geldigini ve "herhalde" bizi durdurmak istedigini söyledi. fakat beni durduramayan polis bi öndekine haber verdi o cekti bizi bi kenera. . .
-
04 Temmuz 2006, 12:38
gecmıs olsun kendını ıyı afeetırmısın burda afetmıyolar
Yeni yine yeniden
-
04 Temmuz 2006, 12:44
-
04 Temmuz 2006, 13:15
Yanlış Mesaj..
delipoyraz adlı üyeden alıntı
kurallar toplumları güvenli bir şekilde bir arada tutan unsurlardır. Ehliyet almanız isteniyorsa bu gene sizin güvenliğiniz için bunu unutmayın.. Ehliyet demek eğitim demek.. Cem Yılmaz ne demiş.. EĞİTİM ŞART.
Bu arada her meslekte olduğu gibi polis teşkilatı içine de sızmış çıbanlar var ama lütfen tüm camiayı bir kişi veya birkaç kişi yüzüne aynı düşünmeyelim nasıl tüm motorcular serseri değilse tüm polis abilerimizde düşündüğünüz gibi değil... Şahsen çok tanırım meslek olarak polis olupta bi çokk doktordan veya öğretmenden daha insan, daha yürekli (iyi yürekli kastım)..
Merhaba,
delipoyraz'a katılıyor ve...
Tartışma konusu olabilecek her tür konudan uzak durmaya çalışırım ( mümkün olduğu kadar ) fakat, Bu mesaja bir değerlendirme yapmadan geçemeyeceğim çünkü yanlış
Sözkonusu Teşkilat TC'nin dir ve onunda bir onuru - haysiyeti vardır! Tüm Polisleri karalamak ayıp ve yersiz.
Lütfen mesajlarımızı daha dikkatli bir uslup ile yazıya dökelim
Selamlar,
Özer
-
04 Temmuz 2006, 13:28
gelisim kardes sen bana cevrılmeyen ehlıyet vermıssın aylardır fıldır fıldır gezıyom daha bı allahın kulu sormadı ıı mı
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
-
04 Temmuz 2006, 19:37
Valla açık söyliyeyim polislerden hoşlanmıyorum,onları sevmek zorunda değilim,TC'nin bir kurumu olmasıda beni alakadar etmez,onları gördükçe sadece sinirim bozuluyor..Ankara'da polislerle ilgili olanı bitenide her yerden duyuyoruz..şahsen bende daha doğru dürüst konuşmasını bilen,ruh hastası olmayan bir polise rastlamadım..ama bence komik oluyor,çünkü bunların tek yaptırımları sana ceza yazmak..onun dışında kimseyi rahatsız edemezler..uygulama sırasında ukalalık yapamazlar..rüşvet yiyemezler...
Tüm evraklar eksiksiz,ehliyet cebinde korumanda tam olduktan sonra polis kimseye bulaşamaz..ehliyetide korumayıda kendimiz için,kendi güvenliğimiz için alıyoruz,polisler için değil...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler