Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Motor kendisinin gibi davranan arkadaş

REKLAM ALANI
    mertgckn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache RTR 150
    Alıntı SONSiyah adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşın her halde Ekipman ile gezmiyordur. Sen ekipman kullanıyor musun bilmiyorum (Sadece kasktan bahsetmiyorum) O verdiğin arkadaşa kazara bir arabaya çarpsa ve başına bir şey gelse vicdanın rahat olur mu ?

Bisiklet, Motosiklet, Araba kimseye verilmez.

Arkadaşın hata yapmasa bile başkası yapsa hem onun canına hem senin malına zararlı o yüzden VERME!
    Ustam adam artık yüzsüzlükte master yapmış. Benim koruyucularım tam. Pantolon hariç. Onuda dizlikle hallediyorum. Ehliyetin yok, sadece kaskım var (30 liralık scooter kaskı :( ) Ne olacak kask var diyor. Biraz yüzsüz sanırım benim arkadaş. Düşündüm de baya yüzsüz..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    fatih.met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tvs Apache, Gsr600
    "çok meraklısında niye motor almıyorsun" deyip geçebilirsin. kurs motorumu lan bu diycen. samimiyet hikaye. aynı sofrada yemek yediğin kardeşlerinin hatrı olur sadece ve onlarda duruma göre.

veripte kötü olmaktansa vermeden kötü ol.

brooklynnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yeşil fıstık 300
    Vermiyorum amk de

Güvenmediğim adama asla vermem. İstemesine rağmen sen git başka yerde deneyim kazan yeni başlayana vereceğim alet yok dedim. Hala başıma kakar. Güvendiğim adama da teklifi ben ederim.

Motosikleti
    Tvs Apache, Gsr600
    bizim iş yerinde ne kadar çok motor seven varmışta benim haberim yokmuş. motoruma habire binmek isteyenler oluyor bazen daralıyorum uzak dur elleme diyorum. bu kadar motor seviyorsun da niye motor almıyorsun diyorum.

bir önceki motorumu ikinci gününde büyük abime göstermeye gittim ve şirketten bir eleman sürebilir miyim dedi ve bir tur atıp geldi binaların arkasından.

geldi ve motoru sürttüğünü söyledi, ben güldüm başta şaka yapıyor sandım çünkü şaka gibi :D bomboş yolda nereye sürtecekse artık dedim ama hakkaten de sürtmüş motoru kaldırıma saf.

yaptırmadı da kırılan grenajı.

vermeyin motorunuzu.

blue4XL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Önce MCT250, şimdi Yamaha
    Alıntı mertgckn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba. Motora başlayalı yaklaşık 1 ay kadar oldu. Öğrenmem de tecrübe kazanmada bir arkadaşım bana yardımcı oldu. Bana öğretirken 1 tur ben atıyorsan etrafta 1 tur o attı. Anlayacağınız ben ne kadar sürersem o da o kadar sürmek istiyor. Bir de okula giderken sürekli peşime takılıyor. Yarı yolda bende sureyim diye inat ediyor. Ee 3-4 yıllık arkadaş kıramıyorum veriyorum ama içim gidiyor :( Bir karının 2 kocası olmaz hesabı. Sizce ne yapmalıyım?
    "Motosikletin başına bir şey gelirse bana yenisini alabilecek misin? Çünkü ben boyası, kaportası tamir edilmiş motosiklete binmek istemiyorum. Benim yerime sen olsan belki binersin ama ben binemem ve huyumu değiştirmem.
    Allah korusun kaza yaparsan, ben ailene ne diyeceğim? Bana öğretti ama ben öğrendikten sonra binmeye devam mı etti diyeyim? İzin vermeseydin derlerse onlara ne diyeyim? Kaza yapar da bir yerini sakatlarsan ne olacak? Bunun sorumluluğunu ben alamam. Beni zorlama lütfen.
    Sana dürüst davranacağım. Senden yardım istedim, çünkü bu konuda bana yardım edebilecek en yakın kişi sendin. Dikkatini çekiyorum, yardım istedim, sen de yardım ettin. Artık öğrendim. Yardıma ihtiyacım var mı? Bence yok. Bana motosiklet sürmeyi öğretmiş olman motosiklete ortak olman anlamına gelmez. Ayrıca elektrikli bisikletine binmiş olmamı başıma kakman hiç hoş olmadı. Yarın benden bir şey istesen ben de sana sayısız tur motor mu verdim diyeceğim? Ne kadar yanlış düşünüyorsun. Kabul etmelisin ki bu motoru ortak gibi sürmeye başladın. Ben seni üzmek istemediğim için bir şey söyleyemedim ama sen de benim bu iyi niyetimi yanlış değerlendirdin. Anlayış bekliyorum arkadaşım." diyebilirsin.

Motosikleti
    İNTEGRA gitti şuan 50cc (150cc)arora vesta scooter
    Alıntı fatih.met adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bizim iş yerinde ne kadar çok motor seven varmışta benim haberim yokmuş. motoruma habire binmek isteyenler oluyor bazen daralıyorum uzak dur elleme diyorum. bu kadar motor seviyorsun da niye motor almıyorsun diyorum.

bir önceki motorumu ikinci gününde büyük abime göstermeye gittim ve şirketten bir eleman sürebilir miyim dedi ve bir tur atıp geldi binaların arkasından.

geldi ve motoru sürttüğünü söyledi, ben güldüm başta şaka yapıyor sandım çünkü şaka gibi :D bomboş yolda nereye sürtecekse artık dedim ama hakkaten de sürtmüş motoru kaldırıma saf.

yaptırmadı da kırılan grenajı.

vermeyin motorunuzu.

al işte buyur bakalım,,malım seni veriyimdemi kötü olayım vermeyeyimdemi kötü olayım,en iyisi vermeyip kötü olmak,örnekteki gibi

oxus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F 650 - Yuki Scrambler - Kymco Downtown
    [/COLOR]

Üstad bir de şu olay var. Bu arkadaşın geçen sene elekt. bisikleti vardı. Sağolsun beni gezdirdi etti. Sürekli bunu başıma kakıyor. Ben sana böyle mi yapıyorum diyor sürekli
    bence bu arkadaşlık tamamen bitmeli

Motosikleti
    Tvs Apache, Gsr600
    sende onu gezdir motorunla ama o sürmesin :D ne diyeyim ki daha bilmiyorum. ben daha başka bişey yazmıyorum.

Motosikleti
    İNTEGRA gitti şuan 50cc (150cc)arora vesta scooter
    Alıntı oxus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence bu arkadaşlık tamamen bitmeli
    yok tamamen bitirmesinde,arkadaşı elektrikli bisiklette nasıl gezdirdiyse buda arkada arada bir gezdirsin ama motoru vermeden artçı olarak

EldekiDebryj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DUKE 200
    Motosikletin emanetimi olur. Bana dene istersen dediklerinde bile binip surmem. Veremem diyin net

webingo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YZF R25
    Ben akrabalarıma senet yapıp veriyorum mesela kuzenim işim var dio imzala 12 bin tllık seneti al git kanka diyorum o derece yani :D

Motosikleti
    Tvs Apache, Gsr600
    o seni elektrikli bisiklet ile gezdirmiş olabilir ama bu elektrikli değil dimi saçma mı oldu cevap?

aonal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR125 esd idi
    At avrat silah kimseye emanet edilmez arkadaş
    Alan O Veren O, Nedir Senden Gidecek, Görende Can Senin Zannedecek...

Jemand - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-10 SP
    Alıntı brooklynnn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vermiyorum amk de

Güvenmediğim adama asla vermem. İstemesine rağmen sen git başka yerde deneyim kazan yeni başlayana vereceğim alet yok dedim. Hala başıma kakar. Güvendiğim adama da teklifi ben ederim.
    niye öyle diyon, ben sana verirdim

Motosikleti
    mondial r3xi evo
    "Motoruma bidaha dokunursan dişlerini dökerim"
    -Bukowski-

whitedeamon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MTT Y2K
    Dostum yorumların hepsi bir ucundan haklı ve pay pay alabilirsen bu haklı kısımları kendine buradan bir sonuç çıkarabilirsin.
    Bence devemlı istediği ve seni daralttığı sırada sen buna itiraz ettiğinde sana elektrikliyi verme muhabbetini açarsa isteğe bağlı olarak atar yapabilirsin mesela"sen bana sürdürdün mü ki arkana bindirdin.Birde kaç kez bindirdin yani"falan filan işte.
    Ben kendi başımdan geçen olayları anlatayım.
    O zamanlar ne motorum var nede öyle aman aman bir tecrübem.Çok çok samimi olduğum bir arkadaşım var motorlar konusunda baya profesyonel.Yaşlarımızda 16-17diydi sanırım yanlış hatırlamıyorsam.arkadaşta cb125e var o zamanlar bende devamlı onunla dolaşırdım.Motorla dolaşırdık ama burdan motor için dolaştığımız anlamı çıkmasın herşeyi beraber yaparız hala daha böyle devam eder.Ortak bir arkadaşımız 250 cc kasa olarakta ağır olan bir motoru bu arkadaşıma bırakmış.Evin önündeyiz muhabbet ediyoruz falan derken ben şu motoru verde bir tur atayım dedim.Ama ciddi değildim o tabi doğal olarak şakayla karışık sana küçük gelir vs vs. Falan anlatıyor.Muhabbet devam ediyor falan bende şakayla karşık ısrar eder gibi konuşuyorum.Muhabbet başka yerlere gitti falan kaskı uzattı hadi dedi.Yok dedim manyakmısın olum falan yaptım ama bir yandan içimden baya istiyorum ama bir yandanda düşünüyorum ulan başıma birşey gelirse motorun hasarını ödemesini geç bu çocuk diğerine nasıl açıklayacak ne diyecek diye.Bende temkinli biriyimdir altından kalkamayacaksam kolay kolay bulaşmam.Kaskı uzatıp hadi dedi.Ama birşey olursa motora düşersen falan ödersin dedi.İyi dedim aldım motoru çıktım dolaştım geldim.Teslim ettim motoru.İnince konuştuk yine.Anlattı sürdüğüm yerler baya dik yokuşlar ve bende o yokuşların birinden çıkıp diğerinden inmek zorundayım.Tecrübesizim haliyle yapamayacağımı düşünmüş haklıda.Dediğim gibi yapamayacak olsam almazdım neyse öyle geçti gitti.

BIYIKLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ustam adam artık yüzsüzlükte master yapmış. Benim koruyucularım tam. Pantolon hariç. Onuda dizlikle hallediyorum. Ehliyetin yok, sadece kaskım var (30 liralık scooter kaskı :( ) Ne olacak kask var diyor. Biraz yüzsüz sanırım benim arkadaş. Düşündüm de baya yüzsüz..
    Bak o senin arkadas 30 liralik kaskla kaza yapar piskin kafasini kirarda magdur olursa gider sana dava bile acar. Bizzat yasadim gordum. Bu yuzden acima acinacak hale dusme artik yeterince bindin bundan sonra motor sadece benim de. Senin hatan zamaninda onun elektrikli seysine binmek olmus...
    Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    Ehliyetin varsa ve onun yoksa... Bunu kullan ama bence açık konuş.
    Dostluğu bunun için bitireceksen bitir derdim ben. Zaten böyle açık sözlülgumden yalnızım. Olsun, kendine karşı kazan.

Akhunturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    En temizi arkadasi ortadan kaldirmak... Biraz para biriktir iyi bir planla bu isi cozebilirsin ya da butceyi arttir kiralik katil bul temiz calisan biri olsun..

Yav kardesim baska derdin yok mu allah dert vermesin valla ..

Motora her gecen gun biraz daha asik oluyorum ve paylasmak istemiyorum bitti arkadasim hadi baska kapiya de yol ver gitsin. Ne dusunup dert yapiyosun..
    Yuzsuz adama yuzsuz olacan hayat boyle..

MrMud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Husqvarna TE250
    Mesela ben bu konuyu görene kadar "Vermem birader motorumu boşuna dram yapma" der konuyu kapatırdım, ama artık direk motoru isteyene bu konuyu gösteriyorum, 1 kelime etmeden anlıyorlar cevabımı

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)