Merhaba arkadaşlar... Zamanında diğer kullanıcıların yetersiz yorumlaması ve "süpeer eyii, bah hele balyozla vuruyolar bişey olmuyo yaw" isimli video'yu izlediğim için gaza gelip aldım. İlk kask deneyimim olmasından ötürü karşılaştırma yapma lüksüne sahip değilim ama 5-6 aydır kullanıyorum eksilerini söyleyebilirim.
-Yağmur yağdığında vizörün üst tarafında kalan 2mm civarındaki boşluktan içeriye su alıyor!!!
İçeriye aldığı su suratımı yıkayacak düzeyde değil fakat vizörü içeriden kirlettiği için görüşünüz kayboluyor!
Vizörü çıkarmadan temizlemek mümkün değil, haliyle dur bi camı silim diyemiyorsunuz!!! Böyle bir hatayı LS2 yapmaz sanırım!
-Vizör üzerindeki boşluktan içeriye hava alıyor! ve Haliyle 100km+ hızlarda ses yapıyor.
-Yuvarlak bir yapısı var ve buna bağlı olarak hızlı giderken kafanızı çevirdiğinizde direk tokat yiyebiliyorsunuz.
-Vizörü çabuk çizildi.
Artıları:
-Çok hafif! 1100 gr!
-İçi rahat, malzemesini beğeniyorum yalan yok.
-Kabuğu kaliteli ve güven verici.
-Ses konusunda 100km+ lara çıktığınızda biraz ses oluyor, başka kask kullanmadığım için bir şey diyemem. Ama yanımda biri bir şey söylediği zaman duymakta zorluk çekiyorum. Bunun en büyük nedeni kulak padlerinin direk kulağı tıkaması. Avuç içinizle kulağınızı kapatmanıza benziyor. Fakat bu kulaklık taktığınızda rahatsız edici oluyor.
Yağmurlu havalardan dertliyim arkadaşlar. Yağmur damlaları sanki cama yapışıyor! Elimle silersem durum daha kötü oluyor!
Siz bu sorunu nasıl çözüyorsunuz acaba?
Not: Herkes kendi kullandığı kaskı tanıtsa, eksilerini ve artılarını yazsa güzel olur aslında.