Merhaba,
31 Yaş, İstanbul, 125'lik motora ne kadar sigorta öderiz? Artık iliğimiz kurumuş durumda.
Merhaba,
31 Yaş, İstanbul, 125'lik motora ne kadar sigorta öderiz? Artık iliğimiz kurumuş durumda.
Pazartesi günü yaptırdım Bajaj pulsara. Yaş 28 ikamet istanbul, sıfır aldım 3. poliçeyi yaptırdım kaza vs yok ilk police 330 2. 500 3. 760 lira. Allah sabır versin..
Aynen beyler sigorta bedellerini alalım sanırım oranlarda düşüş oldu varsa kim ne kadara , nerede yaptırdı tşkler .
Yaklaşık 1,5 ay önce plaka 07, yer Ankara, yaş 29 ilk sigortam, Anadolu sigortadan 553 tlye yaptırdım. 2014 pulsar 200ns motor. Trafik123.com'dan fiyat alabilirsiniz.
şu anda en düşük fiyatı anadolu sigorta veriyor.sbm.org.tr den bakabilirsiniz.zaten hemen emailinize teklif gelecek.
09 Kasım da yaptırdım, yaş 32, yer Ankara, 2011 Cbr 600 rr
Bedel 620,00.-TL
yaş-hasarsızlık kademesi-ikametgah risk priminizi etkileyen faktörlerdir.
09/11/2016 + Yaş 31 + İstanbul + %20 hasarsızlık + allians sigorta = 524 tl
Acımasız hayat.
Biz Sigorta acentesi olarak sadece yenilemesi gelen kendi müşterilerimize 1 hafta öncesinden telefon ile arayarak vade tarihini hatırlatır, yenileme fiyatının bilgilendirmesi yaparız. müşteri onayı neticesinde poliçesini yenileriz. bunun haricinde başka bir mail göndermiyoruz.
dediğiniz olayı sigortam.net vs tarzı şirketler yapıyor.
yas 29. yzf r125 i ilk olarak gecen yil anadolu sigorta139 tl, 2. olarak 304tl ye 2 gun once ziraat bank tan sigorta yaptirdim
anadolu sigorta 4 ay önce 934 lira fiyat verdi. 49 yaşında annemin üstüne motor ve 34 plaka.
1000 tl çıkar gibi düşünüyorum.
1 ay önce yaptırdım, en iyi ihtimalle kendini yaka paça yırtsan 900tl hocam. En ucuzu ümraniye meydanda anadolu sigorta, Erkan bey var sahibi gayette tatlı dilli bi adam...
Yaştan dolayı ucuz çikar beninde yas 31 125 lik motor bursa icin 600 aydin icin 377 cikti aydindan cikarttim.Ama istanbul tuzlu cikar diye tahmin ediyorum.Anne, baba veya baska bi ilden ikamet cikartabilirsen bunlar ihtimaller ama en az 600 cikar istanbul icin
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)