yaş 43 plaka 10..ikamet ist..anadolu sigorta 270 tl çıktı..bir ay olmadı kestireli
yaş 43 plaka 10..ikamet ist..anadolu sigorta 270 tl çıktı..bir ay olmadı kestireli
2012 model pegeuot scoter ve 2008 suzuki an125 scuterim var.istanbul ikametgahim.2012 olan scooterimi Aydin (09)plakali 260 TL police yeniledim,istanbul (34)plakali 2008 suzukiye 960 TL'ye trafik sigortasi yaptirdim.Hem istanbul plakali olmasi hemde 2.motorum oldugu icin hasarsizlik indirimim bunda gecerli degilmis.halbuku 2012 model pegeuotuma gecen yil yaptigim ilk sigortami 300 civari yaptirmistim.eger motorumu yenilersem ikametgahimi koye aldirip plakayida memleketten cikarttiracam.nedir bu yaaw boyle fiyatmi a.q
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:59 ----------
Babaci selam.ikinci motorumu sen satin almistin hatirladinmi :-)
şimdi internetten teklif aldım ve 6 civarı şirket teklif verdi. en ucuzu anadolu sigorta. 1243 tl diğer en ucuzu 1900 tl ve diğerleri 3 bin küsür tl.
ziraat ise 520 ile 2500 arası fiyat veriyor istanbula.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:01 ----------
960 liraya yaptırdığın poliçeyi iptal edip paranı geri alabilirsin.
Satiliga cikarttim.motor abimin haciz mevzuusu felan varda o yuzden gecen gun uzerime yapti motoru.satiliga cikartti satis sonrasi sigorta parasini geri alacak.dert degil yani :-) bu arada sigortam net en uygun fiyati vermisti bana.birde orayi ara sor istersen.taksit felanda yapiyorlar.
Lifan tay 100 2015 model ilk araç 2016 sigorta 560 TL ziraat Balıkesir
Pulsar 200 NS 2016 model ikinci aracım sigorta 880 TL ziraat Balıkesir
Adamlar anlaşarak fiyat yükseltiyor, kimse bir yaptırım uygulamıyor, nasıl bir sisteme sahibiz arkadaş, Rekabet kurumu soruşturma açıyor, adamlarda tık yok. Fiyatlar hala Tavan :(
Yaş 35, Plaka 41, Şehir Muğla , AXA , GV250 ilk motosikletim
Geçen yıl ilk sigortam 220 TL, bu yıl 218 TL sigortacı da şaşırdı bu işe
Umarım yardımcı olur;
Tarih: 06.11.16
Plaka: 35
Motor: Lifan lf250-b
Kademe: 4
Hasarsızlık indirimi: %0
Aracı firma: sigortam.net
Sigorta sirketi: Anadolu sigorta
Bedel: 661 TL. K.kartina vade farksız 3 taksit
(Üzerime kayıtlı ilk araç ayrıca maddi hasarlı 2 otomobil kazam mevcut)
Son sorgulamayı 7 Ekimde yapmıştım, en düşük veren Allianz ve Anadolu sigorta yine aynı veriyor! Süpriz isim Axa yarışa dahil olmuş ve dikkat çekici bir fiyat vermiş! Daha öncekinde çoğu teklif veremezken şimdi sistemi oturtmuşlar 4 ü hariç hepsi kitlemeye hazırlar.
Yaş 42, plaka 34, motor Cub motor, Sigorta 07.06.2014 den beri yok, kaza yok
yaş 24 3.poliçem ziraat sigorta 1.802 TL
Ben 30 yaşındayım. İlk aracım 2. el 250cc'ye 660 lira sigorta ödedim İstanbul'da. Plaka 41, ama ikamet istanbul.
Onlar nasil kendi aralarinda anlasip haksiz rekabet yapip fiyatlari yukseltiyorlarsa, biz de kendi aramizda anlasip bunu protesto etmeliyiz. Ama bizden de tık yok nedense. Ben kendi motorumun sigortasinı, 15 yillik motor hayatimda hic kazaya karismadigim halde, bu yil %300 zam gelince yaptirmadim.
Protesto sayilir mi bilmiyorum, ama kendime yediremedim bu kazigi.
6 kasımda yaptırdım 386 tl.
43 yaş, 06 plaka ,ist ikamet , ziraat sigorta
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
0.km aldık 45 yaşımdaki annemin üstüne aldım, daha öncesinden araba vs vardı diye 730 lira çıktı 100lük Kuba ya İzmirde
Benim yaş 44 ve 2-3 ay önce 400 lira çıktı. Antalya plaka bu arada, sigorta firmasını hatırlamıyorum şimdi.
Arkadaşlar bir sorum olacak Ben 2008 den beir araç sigortası ödüyorum, hasar, kaza falan hiç olmadı. Ama motor sigortası hiç ödemedim. Mesela bugün aracıma sigorta yaptırdım. 506 TL tuttu. Şimdi ben motora sigorta yaptırsam benim araç için yaptırdığım sigortalar için hasarsızlık indirimi vs. olur mu yoksa motosiklet olduğu için dikkate alınmaz mı?
Aynı soruyu sigorta acentesine sordum "Arabanın hasarsızlığı motosikleti etkilemez, aynı şekilde motosikletin hasarsızlığı da arabayı etkilemez farklı tür araç olduğu için sil baştan oluyor." dediler.
ben 1 aydan fazla oldu yaptıralı sigortam.net sitesinden sompo japan sigorta'ya yaptırdım. 560 TL yaş 29 istanbul.
Bu arada artık poliçe devam ederken iptal ettirilip daha ucuza bir poliçe bulmuşsanız yaptırabiliyormuşsunuz.
bugun yaptırdım suzuki inazuma f motor 23 yas istanbul 643 tl axa
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)