Daha yeni kaplattım seleyi..
Reklamlar
-
Kış geldi yine kediler kediler kediler..
Yahu seleye çıktın oturdun yattın belki kız arkadaşınla fantezi yaşadın artık her neyse
bari tırnaklarına sahip ol be hayvan.
Yeni kaplattım sizin yüzünüzden yine fantezi yaşamışlar lakin bu seferki daha bi ateşli geçmiş görünen.
Depoyamı yatırdı ne etti artık depom çizik içinde seleyide delmiş...
Her gün kıl tüy pati izleri temizlerdim şimdiki temizlenmiyor da.
Gitti yine döşemeciye bi 30 TL daha..
Reklamlar
-
Allah uçak kazası vermesin kardeşim
gerisi çözülür
-
Döşemecinin oyunları bunlar dikkatli olun
-
-
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
-
Kedi kovan spreyler var kesin bir şekilde kedileri uzak tutuyor. Onlardan deneyebilirsiniz.
-
evde kullanmadığınız eski kilim fln varsa onu örtün benide bıktırmışlardı şimdi kilim seriyorum üstünede branda örtüyorum
okadar rahatlarki sabah brandayı açınca bi gerilmeler bi yavaş hareketler söve söve iniyolar şerefsizler
-
Kedi üzerinden ne teori yürüttün be mübarek :D
Bu arada geçmiş olsun motosikleti bir yıkamaya götür abdest aldır :D
-
Ben sadece seleyi örtüyorum motorda depoya ve seleye zarar vermesin kedi diye.
O kedi kovuculara alışmış bizim ordakiler umrunda bile değiller.
-
Motoru park ettikten sonra gidondan kuyruğa kadar havlu serip, branda ile tamamen kapatıyordum.
Tavsiye ederim kedi ve sele problemi yaşamadım.
Ayrıca motosikletin bir kenarına, tülbent içerisine naftalin koyup bırakılması da bir seçenek diye hatılıyorum kedilerden korunmak için
-
tırnaklarını biliyor hayvanat. genelde halıda, ağaçta falan yaparlar ama sele daha bi çekici geliyor demek ki.
-
Benim sele çok rahatsız,kedi bile binmiyor
-
Naftalin yada karabiber kullanın . Önceleri bir kaç kaşık karabiberi küçük bir poşetin içine koyup (içine uçmasın diye taş koyuyordum) selenin üstüne koyuyordum. Şimdilerde Ernet( naftalin) kullanıyorum.Erneti selenin üstüne koyuyorum sağolsunlar hiç uğramaz oldular...İki yöntemide tavsiye ederim.
-
30TL iyiymiş, nerede nasıl yaptırıyorsunuz?
-
Benim sari aslanim arabamin ustundeki kedileri kovuyor zaten, (kaplamacinin bi oyunu kesin kedileri hipnoz wtmistir)
-
ben 200 lira verdim kaplattım 30 liraya selemi kaplanırmış ertesi gün cırmakladı kediler.Yapacak bişi yok hayvanlara da saygı duymak zorundayız,bi kilim atıverin branda ile örtmüyorsanız ağır eski bir kilim kesin çözüm,sürekli o şekilde bırakıyorum kilime napıyorlarsa yapıyolar sıkıntı yok.
-
pea adlı üyeden alıntı
30TL iyiymiş, nerede nasıl yaptırıyorsunuz?
Sanayide oto döşemecisi 30 dedi,
Mahallede mobilya döşemecisi var 25 dedi ama elindeki malzemeyi beğenmediğim için oto döşemeciye gitmiştim.
Neyse bakalım bi kaçgün bineyim dedim bu şekilde..
Dünden bir kare...
-
Benimde seleyi paramparça etmişler :D. Yapanda yavru kedi birşeyde yapamıyor insan...
-
ZümeR adlı üyeden alıntı
Sanayide oto döşemecisi 30 dedi,
Mahallede mobilya döşemecisi var 25 dedi ama elindeki malzemeyi beğenmediğim için oto döşemeciye gitmiştim.
Neyse bakalım bi kaçgün bineyim dedim bu şekilde..
Dünden bir kare...
http://s12.postimg.org/warb8y4vx/screenshot_58.jpg
aantalya da havalar nasıl yau?
-
Jemand adlı üyeden alıntı
aantalya da havalar nasıl yau?
Dün süperdi hava bugünde 24 C° güneşli parçalı bulut felan..
Alanya ya kadar bir uzadım dün tek başıma oralar daha bi sıcakmış Liman, deniz, kale selam verip kaçtım hemen..
Kızılot, alarahan, çenger civarı deniz manzaraları yol olunca Denizden iyi rüzgar esiyordu ara ara zorladı..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)