Daha yeni kaplattım seleyi..
Reklamlar
-
ZümeR adlı üyeden alıntı
Dün süperdi hava bugünde 24 C° güneşli parçalı bulut felan..
Alanya ya kadar bir uzadım dün tek başıma oralar daha bi sıcakmış
Liman, deniz, kale selam verip kaçtım hemen..
Kızılot, alarahan, çenger civarı deniz manzaraları yol olunca Denizden iyi rüzgar esiyordu ara ara zorladı..
aga bura 6 derece ya, şaka mı yapıyon
Reklamlar
-
ZümeR adlı üyeden alıntı
Kış geldi yine kediler kediler kediler..
Yahu seleye çıktın oturdun yattın belki kız arkadaşınla fantezi yaşadın artık her neyse
bari tırnaklarına sahip ol be hayvan.
Yeni kaplattım sizin yüzünüzden yine fantezi yaşamışlar lakin bu seferki daha bi ateşli geçmiş görünen.
Depoyamı yatırdı ne etti artık depom çizik içinde seleyide delmiş...
Her gün kıl tüy pati izleri temizlerdim şimdiki temizlenmiyor da.
Gitti yine döşemeciye bi 30 TL daha..
İnsanın canı sıkıldıkça açıp okuyacağı morelinin neşesinin tavan yapacağı bir cümle takdir etmek lazım
Arkadaşlar çözümlerden bahsetmiş extra birşey eklemek istemiyorum bende aynı dertten müzdaribim bende çöp torbasını kapattım selenin üzerine herhalde rahatsız olmuş son 2 gündür yok ama ilk serdiğim gün kızmış olucakki birkaç yerini parçalamış
Dediğin gibi oturuyon yatıyon da neden deliyon onuda geçtim o pati izleri çıkmıyor arkadaş cifle ovaladım yinede bir miktar belli
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:02 ----------
Ekarahan adlı üyeden alıntı
evde kullanmadığınız eski kilim fln varsa onu örtün benide bıktırmışlardı şimdi kilim seriyorum üstünede branda örtüyorum
okadar rahatlarki sabah brandayı açınca bi gerilmeler bi yavaş hareketler söve söve iniyolar şerefsizler
Dimi adamların rahatını bozuyon sabah sabah yine geldi diyorlardır içinden
-
bugün iş yerinden evine kadar bıraktım bir abiyi, motordan indikten sonra bir iki saniye yürüyemedi. motorun üstünde kitlenmiş haberim yok.
benim motor apache olduğu için titreşime alıştım artık ama bugün fazladan titriyordu, meğersem arkamda artçı donuyormuş haberim yok :D ben alıştım artık, gerçi korumalarım da vardı benim.
istanbul beylikdüzü buz tutmaya yakın soğukluktaydı bugün.
-
Hep insanlarmı zarar verecek araçlarımıza yada biz hep hayvanlara mı zarar verecez..
Kedi besleyen bir hayvansever olarak aynı dertten bende muzdaribim bide maxi scooter unuz varsa kocaman sele 10 kediyi rahat alır;)üzerine bide branda ohhhh altı resmen kedi evi gibi oluyor
Tavsiyem naftalin ve motomaxda 25 tl ye satılan su geçirmez tırnak geçirmez sele kılıfı
Unutmadan kedi beslemek sünnettir ayrıca herkesin motorunada çıkmazlar,belki hurafedir ama kazadan beladanda uzak tuttuğunu düşünmüyor değilim..
-
ZümeR adlı üyeden alıntı
Dün süperdi hava bugünde 24 C° güneşli parçalı bulut felan..
Alanya ya kadar bir uzadım dün tek başıma oralar daha bi sıcakmış
Liman, deniz, kale selam verip kaçtım hemen..
Kızılot, alarahan, çenger civarı deniz manzaraları yol olunca Denizden iyi rüzgar esiyordu ara ara zorladı..
O kadar cok kiskandim ki sizi, anlatamam.
Sizin yasadiginiz bana gore buyuk bir luks.
Moderator arkadsslara yazacagim, sizi banlasinlar hemen )
Biz - istanbullularin yerinede gezin lutfen.
Keyifli surusler..
-
fatih.met adlı üyeden alıntı
bugün iş yerinden evine kadar bıraktım bir abiyi, motordan indikten sonra bir iki saniye yürüyemedi. motorun üstünde kitlenmiş haberim yok.
benim motor apache olduğu için titreşime alıştım artık ama bugün fazladan titriyordu, meğersem arkamda artçı donuyormuş haberim yok :D ben alıştım artık, gerçi korumalarım da vardı benim.
istanbul beylikdüzü buz tutmaya yakın soğukluktaydı bugün.
Valla ben kedilerle olan bir bağlantısını göremedim yazınızın
-
Demekki motor üzerinde seviyorlar.Uğraşmayınız efendim bırakın gençlerin işi hallolsun
-
ZümeR adlı üyeden alıntı
Kış geldi yine kediler kediler kediler..
Yahu seleye çıktın oturdun yattın belki kız arkadaşınla fantezi yaşadın artık her neyse
bari tırnaklarına sahip ol be hayvan.
Yeni kaplattım sizin yüzünüzden yine fantezi yaşamışlar lakin bu seferki daha bi ateşli geçmiş görünen.
Depoyamı yatırdı ne etti artık depom çizik içinde seleyide delmiş...
Her gün kıl tüy pati izleri temizlerdim şimdiki temizlenmiyor da.
Gitti yine döşemeciye bi 30 TL daha..
sele kılıfı kullanmayı denediniz mi. belki yararı olur
2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25
-
MeLaNq0Liq adlı üyeden alıntı
Valla ben kedilerle olan bir bağlantısını göremedim yazınızın
yanlış yere yazmışım :(
şimdi gördüm evet, doğru yere yazdım. bu sayfanın en üstündeki üyenin yorumunu görünce onu desteklemek amacıyla yazdım yorumumu. havalardan açıldıda konu.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)