Tüm geçiş üstünlük haklarını elinde bulunduran motorcu kendisine yol vermekte geciken araç sürücüsünün cezasını aynasını kapatarak anında kesiyor!
Tüm geçiş üstünlük haklarını elinde bulunduran motorcu kendisine yol vermekte geciken araç sürücüsünün cezasını aynasını kapatarak anında kesiyor!
Lafa geldiğinde " BİNDİ BİR İRİCİM BİNİ SİYGİ DİY " Diyecektir eminim ama önce siz araçlara saygı duyun, sonra saygı bekleyin. Sırf trafikte yol vermedi diye bu çirkinliğe ne gerek var ?
Hocam iyi olmuş demek geliyor içimden ama sonra da bizim imajımız kötü oluyor.
Kötü olacağına devam edeceklerine kessinler :D
Öndeki araç insan gibi şeridinde gidiyor nedir bu illa yol isteme araya dalma amacı . Kendisini de bir araç gibi görmelerini istiyorsa bir araç gibi davransın o zaman yok ayna kapatma yok küfür vs vs ne kadar boş hareketler .
bunun gibiler yüzünden iyi niyetli insanlarda bozuluyor. yol 10 aracın en az 7 si yol verirken niye bu 3 lük kısım dile getiriliyor. video sahibi akıldan noksanmış anlaşılan.
Bu tarz eğitimsiz kişileri görünce kendime motorcu demekten utanmaya başlıyorum.
Seni de tebrik ediyorum.
Ticari araçlara dikkat, çok tehlikeli, her boşluğu doldurmak istiyorlar, demekki ticari araç motosiktlet olsa bile değişen birşey yok tehlike devam ediyor, demekki sorun ticarette
kornasını ben duyuyorum burdan demekki kullanmıyor arkadaşta kapattı fazlalık yapmasın diye
dünkü emniyet şeridindeki adama atarlanan motorcu değilmi o
Yok bu Honda Spacy idi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:35 ----------
Araç sürücülerinin hakkını yemeyelim görenlerin çoğu yol veriyor, hava zaten yağışlı camlar kapalı duymamış / görmemiş olabilir yada yol verecek ama öndeki aracın ilerlemesini bekliyenler de oluyor, hemen böyle dibine girip sürekli korna çalarak taciz etmek bana göre uygun değil, ters birine denk gelir mazallah. Zaten adam yol vermek zorunda da değil, bakma sen yolun o bölümünde (Mecidiyeköy viyadük) bir kültür oluşmuş araçlar en sağda 50-60 cm boşluk bırakarak ilerliyor. İkaz ettiğin ve görmesine rağmen yol vermeyenler çıkıyor arada onların aynasını açmıyorum zaten kapalı gezsinler
Motor kullanmanın trafikte hiç bir özelliği yok.Acaba sağlamak gibi bir kaide varmı?
Artık bu adam motorculara düşman oldu,zehir vücuda yayıldı yapmayın böyle şeyler.geçen ay önümdeki motorcu aracın aynasına çarptı ayna geriye kasıldı ama motorcu umursamadan bastı gitti ben düzeltince gayet mülayim bi şekilde teşekkür etti.ne gerek var böyle barzoluklara
bu olay nerede oldu? beylikdüzünde mi?
arkadaşlar yolda gerçekten çok yol veren var, yani o kadar seviniyorum ki. bende artık arkamda hızlı araç farkettiğim anda hemen yol veriyorum. arabadakiler görmemiş olabilir ve bazen bizde göremeyiz.
bildiğiniz gibi arabalar motosikletlere göre daha konforlu sıcak ve rahattır. yani adam/kadın içeride mayışıyor sonra unutuyor yolu önü arkasını :D göremeyebiliyor yani bazen, normal algılayın bunu.
bozmak değil tamir etmek marifettir unutmayın.
duygusal bir sahne...
İyi kırmamış aynayı, kapatmış *küfür*
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)