Motor Projesi Yardım- Chopper/Bobber
Reklamlar
-
Arkadaşlar selamlar 150 cclik bir kuba superlight yada keeway superlight motosiklet alıp bunu "https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-borelli-ledow-borelli-ledow-v-motor-aciklamayi-mutlaka-oku-358941507/detay" ilanındaki motosiklet görünümüne getirmek istiyorum sadece şasi olarak bu görünüşe getirmek istiyorum v motor yada twin engine yapmak gibi bir isteğim yok sadece görünüş olarak bu şekle getirmek istiyorum fark ettiyseniz maşa yada ön süspansiyon artık adı herneyse açısı daha farklı öne daha uzun bir şekilde uzanıyor ve motor daha ince daha hoş gözüküyor ilandaki motoru bilenler varsa dış görünüş olarak çok itici "kendi görüşüm" Her neyse konuyu daha uzatmadan bunun hakkında neler yapabilim bilgilendirmenizi istiyorum ve asıl kritik mesele ise yaşadığım şehir aksaray olduğu için motorcu grupları değil böyle çok içli dışlı olabilecek bir usta olduğunu sanmıyorum en kötü Adana'ya gidebilirim malum 300km gibi yakın bir mesafe Ankara'da olabilir tanıdıklarınız varsa yardımlarınızı da beklerim bu konuda şimdiden bütün abilerime teşekkürler
Reklamlar
-
kardeşim adanada mutant customs diye bir yer var.Erkan usta her türlü motor işlerini halleder.istersen şaseye şekil verir istersen motoru restore eder.Kişilik olarakda kaliteli bi abimizdir.Ondan motor aldim ankaraya getirdik bir sorun oldugunda bir alo diyorum hemen yardimci oluyo.Orda halledersin diye düsünuyorum.internetten bulamazsan numarasını verebilirim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler