Çalıntı motorun ihale yoluyla satışı
Reklamlar
-
Evet arkadaşlar bundan 1 ay once ducati monster 696 motorumu çaldırmıstım ve caldırmadan 1 ay oncede 6bın lıralık hasar kayıtlı %100 haklı oldugum bı kaza gecırmıstım. Bugun servisi arayıp motorun 6bin lıra kayıttan dolayı perte cıktıgını ve ihaleyle bı gruba satıldıgını haber vermısler. Servis benı arayıp haber verdı fakat calıntı bı motorun ihaleyle bende habersız satısı mumkun mu ? ve sıfır 12bin euro 2. eli 25bın lıra olan bı motorun 6bın lıra hasarla perte cıkması mumkunmu ? Olaydan tam 2 ay sonra bunlar oluyor.Konu hakkında bılgısı olan yada tecrubesı olan bırısı yardım ederse sevınırım
Reklamlar
-
şaşe de hasar oluştuysa perte ayırmış olabiirler arabalarda hava yastığı pahalı olduğu için büyük hasar olmasa dahi hava yastığı patladığı anda araç pert oluyor malesef alıp satmak sıkıntı olyr
-
istanbu_gezg adlı üyeden alıntı
şaşe de hasar oluştuysa perte ayırmış olabiirler arabalarda hava yastığı pahalı olduğu için büyük hasar olmasa dahi hava yastığı patladığı anda araç pert oluyor malesef alıp satmak sıkıntı olyr
hocam siz olayı hiç anlamamışsınız. sırasıyla ben yazıyım.
1 - önce kaza yapıldı ve 6000 hasar kaydı çıktı. ( şasede falan hiç bişi yok hatta motorda hiç bişi yok )
2- sonra motor çalındı. polise , trafik sigortasına falan haber verildi
3- trafik sigortası motoru perte çıkartmış ve bu motoru ihaleye çıkartmış. Burada öncelikle perte çıkartmak için benden onay almalı ve benimle anlaşmalı. hadi bunları yapmadı çalıntı ihbarı olan bir motoru nasıl satışa çıkartabilir... asıl soru bu.
-
öyle bi hakları yok seni koparıyolar en kısa zamanda avukatla mahkemeye başvur
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)