Abilerim,kardeşlerim herkese merhabalar.. Keeway supershadow 250 motorumun karbüratör üzerindeki benzin işeme pompası bozulduğu için karbüratörü geçen hafta değişti. Motorumu almaya gittim çalıştırdım tek seferde marşı aldı bindim saatlerce gezdim çünkü kendisi 2 aydır yatıyodu ve ben bunun özlemiyle yanıp tutuşuyordum Neyse anlayacağınız her şey çok güzeldi taaa ki motor kendi kendine gaz kesene kadar... Evet ara sıra bunu yapıyor bazı günler hiç yapmıyor bazı günler 2-3 kere ardarda yapıyor. 80 le 90 la giderken gaz açıkken gaz kesiyor bikaç kere gaz kolunu pompalıyorum bazen kendine geliyor bazen hiç gelmiyor stop ediyor. Bu arada stop ettiğinde farlar hala açık elektrik var. Karbüratör değişti sıfır, hava ayarı yapıldı, subap ayarı yapıldı. Bunun sebebi ne olabilir yardım lütfen yolda kalmaktan bıktım acaba benzin filtresi ya da yakıt hortumlarından bir ya da bir kaçı mı tıkalı anlamış değilim hala
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:30 ----------
Ayrıca bujilerim de değişti