5000 TL'ye chopper önerisi.
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar, şu an ilk yani başlangıç motorum Mondial 100 MG Superboy. Acemiliği üzerimizden attık gibi. Küçüklüğümden beri hep Chopper motorlara karşı bir ilgi beslemekteyim. Önümüzde ki yaz elime 5 bin TL para geçecek. Gönül ister ki Harley Davidson almak, ama yanına bile yaklaşamıyoruz maalesef. Kronik bir sıkıntısı olmayan, şekli şemali - SESİ güzel, oturuşu rahat, çift kişilik çin malı olmayan Chopper tavsiyesi alabilirmiyim?
Reklamlar
-
kardeşim 5000 tl ye malesef çinli olmayan bir chopper çok zor bulursun mct nin temizini bile 3000 4000 tl olan ülkemizde bu hayalin gerçekleştirmek çok zor görünüyor biraz daha para biriktip rks cruiser veya daha iyisi ikinci el hysung gv 250 alabilirsin veya en kötü ihtimalle mct ramzey 250 yle idarede edebilirsin hayırlı akşamlar.
-
Eğer dediğin gibiyse sanırım çinli şartını kaldırmak gerekiyor. Ne önerirsin?
-
o zaman regal raptor 250 iyi bir seçim olabilir su hava soğutmalı 5000 bine bulabilirsin kullananlar memnun.yada mct 250 olabilir ben daha önceden kullanmıştım aldığımda kilometre çok düşüktü para biriktirip yeniden almak istiyorum.
-
Kuba superlight 200 e bi bak derim 0 ları 7000 7500 falan ama 2. El temizi 6000 ne falan bulursun yaklaşık 2 aydir araştırıyorum bu motoru ve gayet guzel bi motor
-
sakın mondial mct alma titreşim makinesi. hiç zevk almazsın. regal raptor var. onun iyi diye biliyorum. onu düşünebilirsin.
-
Aslın da hiç araştırmadan sahibinden 5.000 TL yazdım, karşıma ilk çıkan Regal Raptor idi. Diğerlerine bakmaya üşendim felan, bir muhabbet açıldı arkadaşla. Böyle böyle anlattım, arkadaşı almış 0 Regal, sanayiden beri gelememiş. Bir sorayım isterim sizlere.
-
http://www.motosiklet.net/forum/moto...200-a-187.html superlight 200 u arastirmak istersen bolca bilgi mevcut burda
-
Hyosung GV 250 bakabilirsin, fiyatları oldukça uygundu ben baktığımda. Çin malı olmayanlar arasında o paraya en çok akla yatacak makine gibi görünüyor. Gayet şık bir görüntüsü de var eline para geçtiğinde istediğin şekilde birkaç değişiklik de yaparsan tadından yenmez. Ayrıca performansı da muadillerine göre biraz daha yüksektir, 250 cc'ye yeni geçeceksen oldukça karşılayacaktır ihtiyacını.
-
Önümüzdeki yıl bu ortamda 5000 tl kaç dolar yada euro olur Allah bilir. Çok bir değişiklik olmazsa ve biraz üstüne katabilirsen bajaj avenger 150 alabilirsin. Kullananlar genelde memnun anladığım kadarıyla. Daha dün bir tanesi satıldı oldukça uygun fiyata (4750 tl sıkışmış, 2016 model 5000 km'de hatasızmış).
-
Mete Han adlı üyeden alıntı
Hyosung GV 250 bakabilirsin, fiyatları oldukça uygundu ben baktığımda. Çin malı olmayanlar arasında o paraya en çok akla yatacak makine gibi görünüyor. Gayet şık bir görüntüsü de var eline para geçtiğinde istediğin şekilde birkaç değişiklik de yaparsan tadından yenmez. Ayrıca performansı da muadillerine göre biraz daha yüksektir, 250 cc'ye yeni geçeceksen oldukça karşılayacaktır ihtiyacını.
hocam siz çok eski zamanda kalmışsınız, şimdi gv 250 nin ölüsü bile 6 bin liradan başlıyor.
2006 yılında sıfırı 5 küsürmüş.
-
Valla hocam kızma ama o bütçeye çin olmayan chopper benzeri tek şey bmx var..
Pedallı olan, oda uzun gidon baya chopper tarzı.
-
-
Harley davison iron.
Ben de bir tavsiye istiyorum ya. Çok fena spor araba alasım var.
Şöyle 400 beygir, sorunsuz, çin malı olmayan bir araba lazım.
Bütçe 15.000 tl. Tavsiyeleri bekliyorum.
-
-
Regaldan başka hiç birşey olmaz o paraya.En azından regal içlerinden alabileceğin en iyisi olur.Mct motormu yahu.Benim ilk motorum o Allah belasını versin azer bülbül gibi geziyorum dfsjk
-
cank07 adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar, şu an ilk yani başlangıç motorum Mondial 100 MG Superboy. Acemiliği üzerimizden attık gibi. Küçüklüğümden beri hep Chopper motorlara karşı bir ilgi beslemekteyim. Önümüzde ki yaz elime 5 bin TL para geçecek. Gönül ister ki Harley Davidson almak, ama yanına bile yaklaşamıyoruz maalesef. Kronik bir sıkıntısı olmayan, şekli şemali - SESİ güzel, oturuşu rahat, çift kişilik çin malı olmayan Chopper tavsiyesi alabilirmiyim?
Diğer arkadaşların da söylediği gibi Regal Raptor şu anda sizin için en iyi seçenek gibi duruyor.
Ancak bence gene de söz konusu motor ile, beklentilerinizin tamamen karşılanacağı fikrine kapılmayın derim.
Tecrübe, limitlerini bilmektir.
-
Arkadaşlar Regal Raptor aklıma yatmıyor değil, fakat sürekli sanayiye git-gel yaptırır mı? Korkum ondan, arkadaş gözümü boyadı işte. :(
-
o paraya çinli alacaksan Regal den başka bir şey alma
-
kardeş diğer tüm motorları unut kuba superlight 200 senin ilacın
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)