Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Kışlık Eldiven 100tl'ye Kadar Öneri 2016 (Tatlı Su Motorcuları Giremez)

REKLAM ALANI
    CT.ATC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 Mr Vulture(30k) > X-Treme Max 150
    Kışın motosiklet kullanan arkadaşları buraya alalım. Malum kış geldi çattı, ellerimiz patladı çatladı uf oldu. Naçizane öğrenci bütçemizle ancak 100 tl gibi bir rakam ayırabiliyoruz şimdilik.

Aranan özellikler;
    -Su geçirmez(45 dk'lık sağanaklar)
    -Soğuk geçirmez(en fazla 1 saatlik 0 santigrat derecede sürüşlerde)
    -Korumaları orta seviye, ilk darbede koruyucu bir katman. 150km/h ile giderken kaydırıcı yüzeyler vs aramıyoruz bu rakamlarda zor dahası bu motor ile zor Görüşleriniz kullanıcı yorumlarınızı bekliyorum zaman ayırdığınız için teşekkürler elleriniz soğuk görmesin inşallah!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    reverse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Inazuma F
    Aliexpressten pro-biker marka kislik eldiven aldim.
    Bastan asagi mühendislik hatasi bir eldiven. Her cikartmada ic astari da parmaklarla birlikte cikmaya calisiyor. Tekrar giyerken bu durum cok can sıkıcı oluyor.
    Avuçiçi kismi elimizi yumruk pozisyonuna getirdigimizde yani elcikleri tuttugumuz pozisyon, potlasiyor kabariyor ve kavramayi guclestiriyor.
    El bileginde cirtli sıkıştırma kayisi yuvasindan cikiyor. Her giyiste tekrar yerine oturtmak gerekebiliyor.
    Son olarak, kol kemigine denk gelen cirtli kisim kullanim aliskanligina gore ters yerlestirilmis. Diyelim ki sag eldiveni giydiniz, sol elle o cirti kapatmak istediginizde distan ice dogru çekerek değil, icten disa dogru kapatmak gerekiyor. Burayi tam anlatamadım ama insanin tersine geliyor iste.

Tavsiye degil ama tavsiye etmeme mesaji oldu bu.

Aldigim eldivenin linkini eklemeye calisacagim. Uzak durun diye.

Eldiven iste bu. Hic memnun değilim.
    Leather Gloves Motorbike Motorcycle Gloves Winter Waterproof Windproof Protective gear Sports Racing Motocross Moto Gloves luvas
    http://s.aliexpress.com/IRv2UBjM
    (from AliExpress Android)

Motosikleti
    CBR 250 R
    geçenlerde bir konuda bu oldukça paylaşıldı keşke konuyu açmadan önce bir arama yapsaydınız. Hangi konu olduğunu hatırlamıyorum ama bulursam linkini buradan paylaşırım. Herneyse bende o konuyu keşke eldiven almadan okusa idim . 160 Tl ye şu eldiveni aldım

[IMG][/IMG]

Koruması , görüntüsü , şekli vs. oldukça hoş oldukça iyi fakat aldığım mağazanın kurbanı oldum gerçekten "abi kışın üşütmez kesinlikle" vs laflar ile almış bulunmuştum durum öyle değilmiş. Daha şimdiden ellerim donuyor. Sana tavsiyem o bütçe ile kayak eldiveni olucak soft korumalı %100 üşütmeme garantisi sunuyorlar kaldıki zaten o bütçe ile motosiklet eldiveni hele hele kışlık üşütmeyen su geçirmeyen imkanı yok bulamazsın ÇİNDE bile. Dediğim gibi kayak eldivenlerine yönel soft korumalı su rüzgar geçirmez. Ben almamış olsaydım bu eldiveni kesinlikle ama kesinlikle tercihim o soft korumalı kayak eldiveni olurdu.

Motosikleti
    CBR 250R 2016 (S) - NC 750X 2017
    Durt marka eldivenlere bakmani tavsiye ederim.

Tefoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco People S200
    100 tl lik eldiven yağmura ve rüzgara karşı pek dayanıklı olmaz. muhtemelen 5-10 dakikalık sağnakta pert olur.
    Aşırı hız ve dikkatsizlik motorcunun en büyük düşmanıdır.

Motosikleti
    CBR 250 R
    evet buldum senin için buyur linki

https://www.decathlon.com.tr/timebreaker-kayak-eldiveni-id_8316613.html

gözün kapalı al ve kullan arkana bakma.

FAKAT

1- Bir motosiklet eldiveni koruması gibi koruma bekleme.
    2- Yazın kullanamazsın ellerin yanar kavrulur.
    3- Bundan daha iyi bir öneri o bütçe ile imkanı yok bulamazsın.

Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200NS
    Ben aldım gecen haftasonu prosevden kışlık eldiven soğuk geçirmiyor daha yagmur yemedim ama dayanıklı görünüyor ve 99,00 tl.

astrofizik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio beverly 350
    http://urun.n11.com/eldiven/scoyco-m...iven-P75863347

harika bir eldiven,kesinlikle inceleyin.

Motosikleti
    Honda Cb500f & SYM Joymax Z+
    durt'un kışlık eldivenleri ucuz ve güzel. Ama bedenini denemeden ne yaparsınız bilmem.

Motosikleti
    Honda CRF
    Çok soğuk havalarda ve uzun yolda,nekadar kaliteli eldivende olsa iş görmüyor.Tek çare ELCİK ISITMA

Recep demire - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr125 Cafe Racer
    Bir arkadaşın linkini paylaştığı scoyco mc17b eldiveni bi mağazada denedim o fiyata göre çok hoşuma gitti. 2-3 katmandı galiba tam hatırlamıyorum ama üşüteceğini ve su geçireceğini sanmıyorum. Bi araştırın derim

Uğur Gündüz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    askerden sonra olacak
    Thinsulate 3m marka bir eldiven almıştım bende bir mağazadan. Rüzgar geçirmiyor , su da geçirmiyor koruması'da fena sayılmaz. Bulabilirseniz gerçekten tavsiye ederim. Fiyatı 75 tl gibi bir rakamdı.

Motosikleti
    Honda
    decathlon al keyfine bak. Ama dikkat et..

Romedon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja ZX-636,Bajaj PULSAR 200 RS
    Ben decathlondan 15 tlye kayak eldiven içliği aldım üstüne mevsimlik eldiveni taktım. Sıcak tuttu. Yağmurdada üzerine doktor eldiveni takıcam :D

Ben su gecirmez aramanizim sebebini almaiyorum elden gecnese dona gecicek

Motosikleti
    Mondial cup, Pulsar 200 NS, Dominar, Honda NC750 S
    Durt un pro winter modelini kullanıyorum. Geçen sene 60 lira gibi bişiydi almıştım. Soğuk açısından yeterli onunla mart sonu erzuruma gittim geldim. Su geçirmez diyor ama test edemedim onu.
    Sonuçta hepimiz ölecez...!

Romedon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja ZX-636,Bajaj PULSAR 200 RS
    Alıntı velizrsln adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben su gecirmez aramanizim sebebini almaiyorum elden gecnese dona gecicek
    YOO ALT YAĞMURLUK ALDIM DECATHLONDAN GEÇMİYOR BİYERE :D

serhat207 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NSS FORZA 300
    Geçen motoraksesuarlari.com mudur nedir öyle bir sitenin bostancıdaki yerine gittim amacım iyi bir eldiven almaktı, para sıkıntım yoktu ama maalesef alamadım Elimin yapısından dolayı yani geniş ama parmaklar ufak biraz. Neyse 65 TL ye kışlık s beden bir eldivende karar kıldım. Üstünde koruması var, kart girişi var elin üstünde, avuçta suni deri var ve su geçirmiyor. 10-12 derecenin üstünde ise hava biraz terletiyor tam kışlık olduğundan. Modeli nedir hiç dikkat etmedim ilgini çekerse gider bir ara bakarım. İyi forumlar. (Aynı yerde eldivenler 50 TL den başlamakta ve her bütçeye göre eldiven var bilginize.)

ZümeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Me Te Doquz
    Scoyco MC17B kullanıyorum gayet başarılı. Su ve rüzgar kesinlikle rahatsız etmiyor.

Apices - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sym Wolf 250/Tvs Apache
    İki sene önce linkteki eldivenden aldım. Yağmurda deneme şansım hiç olmadı ama su geçireceğini sanmıyorum.
    Çok aşırı soğuk olmadığı (5,6 dereceler)derecelerde bir saatlik sürüşlerde hiç üşüme hissetmedim. Korumalıkları malum pek iyi değil. Bir kaç sürüş sonrasında eldivene alışıyorsunuz.Fiyat/Performans açısından bence iyi bir seçenek.
    Düşünmenizi tavsiye ederim.

https://tr.aliexpress.com/item/Mad-b...0-d060748600a2

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler