Geçen gün Motomax'in hasanpaşa mağazasına gittim gördüğüm ilgisizlik hiç hoşuma gitmedi. Tarz olarak motorum yokken de varken de her zaman kot t shirt deri ceket giyen bir adamım. Kilo da var yapacak bişey yok veriyorum şu an 7 kilo verdik devam ediyorum. Neyse öğrenci olduğum için fazla bütçem yok maalesef gittim oradaki abiye;
- ' 350-400 TL ye alabileceğim montlar var mıdır?' dedim. %70 indirim varmış diye gittim bide her yere yazmışlar. %70' E VARAN BÜYÜK İNDİRİM! bilmem ne diye.. İlgi sıfırdı.
-'Deri ceketler en az 1000 TL, diğerlerinde de 600 TL'den aşağı yok. Beden olarak 5X'e kadar var ama o fiyata yok kusura bakma.' diyip gitti başkasıyla ilgilenmeye. Bende mağazayı dolaştım hafiften 350, 450 TL'ye normal montlardan gördüm. 4Riders'ın 750 liralık armor deri ceketini buldum. Sonra da hiçbir şey demeden çıktım gittim.
Yani belki ilgilense bir kaç şey deneseydim beğenip birşeylerden kısıp alabilirdim. Daha bir ceket bile deneyemedim yani kiloda olduğu için internetten sipariş vermek istemiyorum.
Dünde Bostancı da motosikletaksesurları'nın mağazasına girdim. Oradaki bayanada sordum
-'4Riders'ın Deri ceketi var mı?' diye.
-'Maalesef bizde yok.' dedi.
-'Peki, 750 TL'ye kadar o şekil deri ceketleriniz var mı? Beden yüksek olduğu için bir deneyebilir miyim?' diyince de...
- 'Var ama gerçek deri değil maalesef.' dedi denememe karşı bir tavırla.
Bilemedim arkadaşlar bu ilgisizlik yüzünden hiçbir mağazaya gidip denemeye hevesim kalmadı. Sizin bildiğiniz uygun fiyatları olan, hoşgörülü çalışanları olan mağazalar var mıdır? Ekipman almam lazım deneyerek yoksa kilo verene kadar bir b*k almayacağım bu gidişle. 120 kiloyum bu arada ve korumalı bir deri ceket almak istiyorum.