Yavaş yavaş firmaların lansmanını yaptığı bizim de sunumları görüp heycanlanıp hemen soluğu forumda aldığımızı görüyorum
Bu sebepten ötürü , Eicma da acaba kimler ne bekliyordu, neler geldi ,fuarın hayal kırıklığı neydi , bu fuarı yıldızı sizin için kim gerçekten merak ettim..Henüz tüm modeller tanıtılmış olmasada, dayanamadım merak ettim böyle bir konu açayım dedim
..
Benim için en büyük mutluluk verici şey üreticilerin artık küçük sınıfıda yönelmiş olmasıydı versys300 , v-strom250 , bmw g310r vs vs.
Ne bekliyorduk kısmı sanırım forumun çoğunluğu 250RR bekliyordu
Ama ben duke 250 ve 390ın yeni kasasını bekliyordum. Ki beklentiminde üzerinde çok güzel geldiler..Tasarım on numara teknolojiler on numara ...
Ancak maddi durumlardan ötürü duke250 ye yönelmek zorunda kalırsam en büyük hayal kırıklığı renkli led ekran göstergelerın yerine duke'un eski minik göstergeleri konmuş sanırım.Bu benim için en büyük hayal kırıklığıydı.
Ve sürpriz ise tabikide BMW G310 GS oldu. Bmw den böylesine 300cc lik bir gs beklemiyordum...
2017 çok eğlenceli bir yıl olacak gibi.. İnşallah tüm camia olarak yeni yılda önce sağlık ve mutlulukla paralı bir yıl geçiririz ve herkes istediği motosiklete ulaşabilir..